Συναυλίες στο δήμο Θερμαϊκού –   Μεγάλα κουβαρνταλίκια

Η  Οικονομική  επιτροπή του δήμου Θερμαϊκού  ενέκρινε τρείς συναυλίες με συνολικό κόστος πάνω από 100.000€.

Τα  79.000€ θα καταβληθούν  από το ταμείο του δήμου, ένα μέρος από το ΔΗ.Π.ΠΑ.ΚΗ.Θ.,  και όπως μάθαμε, γύρο στις 10.000€ θα είναι προσφορά  από την Μητρόπολη Καλαμαριάς  για τις δύο συναυλίες της Ν. Μηχανιώνας και της Περαίας.

Με τέτοια ονόματα καλλιτεχνών δεν το κουβεντιάζουμε καν, ποιος τη χάρη  μας.

Να  ακούσουμε καλοκαιριάτικα στον δήμο μας,  Μπάση – Μελίνα Ασλανίδου στην Μηχανιώνα,  Μαραβέλια στην Περαία,  Νικολόπουλο –  Βιτάλη – Πίτσα Παπαδοπούλου – Γλυκερία στην Επανομή.

Δηλαδή μιλάμε για την Εθνική Ελλάδος,  και μάλιστα τσάμπα.  Δηλαδή όχι ακριβώς μιας και το έξοδο θα είναι κάτι χιλιάδες ευρώ, τις οποίες θα πληρώσει  ο δήμος δηλαδή εμείς οι δημότες, μιας και η είσοδος είναι ελεύθερη.  Μήπως θα έπρεπε να  υπάρχει  ένα μικρό εισιτήριο των 5€  έτσι ώστε να ελαφρυνθεί σημαντικά το ταμείο του δήμου από το κόστος;

Την προσεχή Δευτέρα θα είναι η πρώτη συναυλία στην Παραλία της Επανομής στις 9 το βράδυ με τον  Χρήστο Νικολόπουλο την Γλυκερία, την Ελένη Βιτάλη και την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Ο δήμος Θερμαϊκού αφού έχει αυτή την  οικονομική δυνατότητα ώστε να διοργανώνει τέτοιες ακριβές εκδηλώσεις τότε δικαιωματικά πρέπει να συμπεριληφθεί   στους ….πλουσιότερους δήμους της χώρας!

Σχετικά Άρθρα