Ο πρώτος χρόνος διοίκησης  από τον  κ.  Γ. Τσαμασλή

Συμπληρώθηκε ήδη ένας χρόνος  της νέας διοίκησης  του δήμου Θερμαϊκού και του δημάρχου κ. Γιώργου  Τσαμασλή

Είναι γεγονός πως μια νέα δημοτική αρχή, (ιδιαίτερα  σήμερα κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που περνά η χώρα)  δικαιούται μια ικανή περίοδο χάριτος και ανοχής.

Από την άλλη όμως, οι πολίτες ψηφίσαν μια νέα διοίκηση για να εφαρμόσει άμεσα  το πρόγραμμα το οποίο είχε παρουσιάσει στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Όμως  οι εποχές είναι τέτοιες που δεν υπάρχουν περιθώρια  για κωλυσιεργίες σε ένα απαιτητικό  και αναπτυσσόμενο δήμο όπως είναι ο Θερμαϊκός.

Ο πρώτος χρόνος για μια νέα  διοίκηση ενός Δήμου είναι πολύ σημαντικός διότι ξεδιπλώνονται  προθέσεις ,δυνατότητες και οράματα.

Συνήθως μετά τις πρώτες 100 ημέρες, παρουσιάζεται ένας πρώτος απολογισμός δράσης, αλλά και ένας απολογισμός του τι παρέλαβαν και πρόγραμμα για το τι θέλουν να κάνουν στο μέλλον.   

Δεν έγινε, ελπίζουμε να γίνει …

Εάν  τολμήσουμε να κάνουμε ένα  πρόχειρο και σύντομο απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας, θα  πούμε ότι  έχουμε την αίσθηση  ενός δήμου που μπήκε  στον αυτόματο πιλότο.

 Ευχή  όλων μας  είναι να μην   δούμε  μια από τα ίδια και για το υπόλοιπο της τετραετίας…

Όλοι  θέλουμε έναν Δήμο πρότυπο, καθαρό  με  διαφάνεια  με  προστασία της δημοτικής περιουσίας  την βελτιστοποίηση   των υπηρεσιών  με στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας του πολίτη…

Κάνουμε καλοπροαίρετη κριτική, όμως στο τέλος scripta manent  (τα γραπτά μένουν)!

Σχετικά Άρθρα