Ο Δήμος Θερμαϊκού με υποστηρικτικό ρόλο προς τους δημότες

Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο, Κοινωνικό Φαρμακείο)

Παράταση υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο, Κοινωνικό Φαρμακείο) του Δήμου Θερμαϊκού αποφασίστηκε να δοθεί μέχρι 23 Απριλίου 2021 εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε από τους δημότες.

Δυνητικοί ωφελούμενοι των υπηρεσιών των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών είναι άτομα / νοικοκυριά, που διαμένουν στο Δήμο Θερμαϊκού, τα οποία, βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων, πλήττονται ή απειλούνται από την φτώχεια (π.χ. ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, ανασφάλιστα άτομα με πολύ χαμηλό ετήσιο εισόδημα κλπ, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ αποκλειστικά για την παροχή φαρμάκων).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως 23/04/2021 και ώρες 09:00 έως 14:00 στο κτήριο που στεγάζονται οι δομές στο 21ο χλμ Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στάση ΟΑΣΘ: Νέα Ελβετία .

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το Κέντρο Κοινότητας στo πλαίσιoτης κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόληψης της ψυχικής υγείας θα παρέχει Δωρεάν ψυχοκοινωνική συμβουλευτική υποστήριξη στους κατοίκους του δήμου Θερμαϊκού.

Όσοι βρίσκονται σε κατάσταση αδυναμίας διαχείρισης άγχους ή αντιμετωπίζουν άλλα ψυχοκοινωνικά προβλήματα μπορούν να αναζητήσουν υποστήριξη στην υπηρεσία μας.

Για ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο23920-25887, ώρες 9.00 έως 14.00 ή να στείλετε e-mail στο  dnika.thermaikos@gmail.com

Rapid Tests στη Νέα Μηχανιώνα

Ο Δήμος Θερμαϊκού, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), καλεί τους δημότες  σε δωρεάν έλεγχο μέσω δειγματοληψίας, ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) την Τετάρτη 21Απριλίου 2021, από τις 10:00έως τις 15:00στηναίθουσα ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας.

Για τη μετακίνηση αποστέλλετε μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 1.

Για την εξέταση χρειάζεται ο  ΑΜΚΑ και η αστυνομική  ταυτότητα.

Σχετικά Άρθρα