Για όγδοη συνεχή χρονιά αρμενίζει ο «Άγιος Γεώργιος»

Με σύνθημα «Ζήσε την εμπειρία» και για όγδοη συνεχή χρονιά, ο αγαπημένος σε όλους «Άγιος Γεώργιος» σηκώνει άγκυρες και κάθε μέρα σαλπάρει στα νερά του Θερμαϊκού με προορισμό τις υπέροχες και βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατώντου Δήμου Θερμαϊκού.

Έτσι λοιπόν,καθημερινά, το KARAVAKI Άγιος Γεώργιος καλωσορίζει τους πιστούς του φίλους, και με τις θαλάσσιες διαδρομές του ενώνει την πόλη της Θεσσαλονίκης με τα παραλιακά θέρετρα της Περαίας και των Νέων Επιβατών.

«Για όγδοη συνεχή χρονιά, πιστοί στο καλοκαιρινό μας ραντεβού, καλωσορίζουμε το επιβατικό μας κοινό και ταξιδεύουμε, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ταξιδεύουμε με το παραδοσιακό και αξιόπλοοKARAVAKI Άγιος Γεώργιος, απολαμβάνουμε την πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα από τη θάλασσα, φωτογραφίζουμε τους γλάρους και τα δελφίνια, και γεμίζουμε με θαλασσινή ενέργεια μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας» δηλώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της KARAVAKITHESSALONIKICRUISES Νίκος Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια

Οι αναχωρήσεις με το KARAVAKI Άγιος Γεώργιος είναι καθημερινές, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο και προορισμό τις παραλίεςτων Νέων Επιβατώνκαι της Περαίαςκαι αντίστροφα.

Από Θεσσαλονίκη, οι ώρες αναχώρησης είναι:

Λιμάνι -09.30, 12.15, 14.45, 17.15

Λευκός Πύργος –09.45, 12.00, 14.30, 17.00.

Από Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι:

10.45, 13.15, 15.45, 18.15και

Από Περαία11.00, 13.30, 16.00, 18.30.

Τα εισιτήρια

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται επάνω στο KARAVAKIΆγιος Γεώργιος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού,  και μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά.

Το κόστος της μονής διαδρομής ανέρχεται στα 5 ευρώ για το κανονικό εισιτήριοενώ για το μειωμένο εισιτήριο το κόστος ανέρχεται στα 3 ευρώ.

Για τους επαναλαμβανόμενους επιβάτες διατίθεται καικάρτα 10 διαδρομών με κόστος 25 ευρώ.

Μάλιστα, όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί την κάρτα των 10 διαδρομών κατά την περσινή σεζόν και δεν την έχουν αξιοποιήσει, έχουν τη δυνατότητα να την εξαργυρώσουν φέτος.

Διευκρινίζεται ότι το μειωμένο εισιτήριο ισχύει για παιδιά 6-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές Ελληνικών πανεπιστημίων, γκρουπ. Παιδιά κάτω των 5 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.

Σημειώνεται, ότι για την επιβίβασή σας στο καραβάκι μεταξύ Θεσσαλονίκης, Νέων Επιβατών και Περαίας, και αντίστροφα, δεν απαιτείται μοριακό τεστ PCR ή rapidtest.  Συμπληρώνετε μόνο το Ερωτηματολόγιο Δήλωσης Υγείας πριν την επιβίβασή σας.

Ο Άγιος Γεώργιος

Το παραδοσιακό KARAVAKIΆγιος Γεώργιος που μεταφέρει το κοινό καθημερινά προς/από τις πανέμορφες κοντινές ακτές της Θεσσαλονίκης, διαθέτει άνετο σαλόνι και κατάστρωμα, είναι ένα σκαρί μήκους 18 μ., έχει δυο μηχανές 2×180 BHP και ταξιδεύει με 8.5 κόμβους/ώρα.

Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς ο Άγιος Γεώργιος διαθέτει ειδικό κάθισμα για ΑμεΑ.

Επίσης, επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μετακίνηση ποδηλάτων.

Η διαδρομή για Περαία και Νέους Επιβάτες διαρκεί 50 λεπτά της ώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της KARAVAKITHESSALONIKICRUISESwww.karavakithess.com.

Σχετικά Άρθρα