Ευχαριστήρια επιστολή απο τους γονείς των νηπίων του Δ.Π.Σ. Επανομής

Οι γονείς των φιλοξενούμενων νηπίων του Δ. Π .Σ .Επανομής ,η Δ/νση και το προσωπικό , εκφράζει τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες στον αξιότιμο κ. Πασχαλιά Δημήτριο, πρόεδρο του Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ο οποίος γνωρίζοντας ότι Πυλώνας του παιδαγωγικού έργου, πέραν του απαραίτητου προσωπικού το οποίο φρόντισε να καλύψει άμεσα, είναι και ο χώρος και υλικοτεχνική υποδομή.

Προέβει λοιπόν, μαζί με  συνεργάτες της Δ/νσης πρασίνου του Δήμου Θερμαϊκού και την συμβολή εθελοντών συντοπιτών μας, σε ενέργειες για την ανάπλαση-διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Δ. Π .Σ. Επανομής.

Η προσφορά των υλικοτεχνικών αγαθών-υπηρεσιών από τους εθελοντές συντοπίτες που συμμετείχαν στην υλοποίηση αυτή του έργου, το ήθος και ο επαγγελματισμός που επέδειξαν αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και  αναδεικνύουν το αίσθημα της αλληλεγγύης. Με την άμεση ανταπόκρισή τους και την άριστη συνεργασία τους υπήρξαν αρωγοί της προσπάθειας αυτής και γι αυτό

αισθανόμαστε βαθειά ευγνωμοσύνη. Κατάφεραν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές-υγιές και καλαίσθητο χώρο για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή.

Σας ευχόμαστε επαγγελματική ευημερία και κάθε προσωπική ευτυχία.

 

 

Οι συντοπίτες που πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους είναι :

 

Ζέρβας Ευάγγελος(Αρδευτικά συστήματα-Τοποθέτηση χλοοτάπητα-Επανομή)

 

Δαμκαλή Μαρία(Επανωγαία φυτώριο-Επανομής)

 

Παραδείσης Γρηγόριος(Αγροεφόδια Επανομής)

 

Ντονούτσιος Αντώνιος(Φυτώριο Αγρός και Κήπος-Επανομή)

 

ΔΙΟΠΑΣ Α.Ε. (Κατασκευές διχτυών –Ν. Μηχανιώνα)

 

Κύρκος Ευγένιος (Γραφικές Τέχνες-Τυπογραφείο-Επανομή)

Σχετικά Άρθρα