Δεν υπάρχει σκευωρία…υπάρχει σκάνδαλο Novartis   

Κατέρρευσε η  απόπειρα  παραπληροφόρησης από δικαστικούς κύκλους και από  κέντρα εξουσίας (;) ώστε να παρουσιάσουν το σκάνδαλο  Novartis σαν σκευωρία.

Βαξεβάνης, Παπαδάκου,  Φιλιππάκης – ΑΘΩΕΙ-

Για Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη  το ΣΚΑΙ ζητά συγγνώμη,  ενώ  η δημοσιογράφος  Ιωάννα Μάνδρου  καταγγέλλει απόπειρα παραπληροφόρησης από ανώτατους δικαστικούς κύκλους.

Μετά την εξέλιξη της κ. Τουλουπάκη δήλωσε:

«Η χθεσινή με οριακή πλειοψηφία παραπομπή μου ως Εισαγγελέως Διαφθοράς στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, ως τιμωρία μου για το “αδίκημα” της τήρησης του όρκου μου και του καθήκοντός μου, πρέπει να αφυπνίσει όλους μας για το βαθύ τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει η ελληνική δημοκρατία και οι συνταγματικά κατοχυρωμένοι Θεσμοί της.

Η άνω οριακή πλειοψηφία είναι η «απάντηση» της Δικαιοσύνης, αλλά και των πολιτικών αξιωματούχων, οι οποίοι ολοφάνερα κρύπτονται πίσω από αυτήν την πολιτική δίωξή μου, στην τόλμη μου να ελέγξω σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα και να αγγίξω μεγάλα και αδηφάγα οικονομικά συμφέροντα.

Σίγουρα είναι μια πρώτη πανηγυρική δικαίωση ότι με ομόφωνη απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου της χώρας, το αφήγημα της δήθεν «σκευωρίας» Novartis κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος και ανέδειξε το μεθοδευμένο των διώξεων μου και του ανελέητου διασυρμού του προσώπου μου.

Ωστόσο, ο Πόλεμος για την αλήθεια δεν έχει τελειώσει• αντιθέτως τώρα ξεκινάει η πιο κρίσιμη μάχη του, αυτή η Μάχη που θα απογυμνώσει το «Σύστημα» και θα δείξει πόσο λίγο και αδύναμο είναι μπροστά στην αλήθεια του Θεού.

Η πίστη μου είναι ακλόνητη. Η πλήρης δικαίωση θα έρθει. Και οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι θα λάβουν τη θέση που τους αναλογεί»…

Σειρά έχουν τα αδιευκρίνιστα ποσά… και η σωστή μετάφραση…

Σχετικά Άρθρα