14 εκ. ευρώ από τα χρήματα του ελληνικού λαού για μια φιέστα που δεν έγινε ποτέ

Ακόμη ένα παράδειγμα που απαντά στο γιατί και πώς έφτασε η Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής. Ακόμη ένας από τους χιλιάδες «σκελετούς στην ντουλάπα» που μας κληρονόμησαν οι ανεύθυνοι κυβερνόντες. Αυτά τα χάλια κληρονομήσαμε. Ένα απίθανο όργιο με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.
Διαβάστε και φρίξτε:

 Το 2006 υπογράφεται σύμβαση, χωρίς τη σύμπραξη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, με την οποία το Ελληνικό Δημόσιο ανέλαβε την υποχρέωση να καταβάλει το ποσό των 4.000.000 ευρώ για τη διοργάνωση στην Ελλάδα, στις 6/11/2006, της τελετής απονομής των ετήσιων βραβείων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών για το 2006.
Επρόκειτο για μία εκδήλωση, διάρκειας μίας ημέρας, για την οποία η αντισυμβαλλόμενη του Ελληνικού Δημοσίου εταιρία «RAM MEDIA LTD» θα κατέβαλε σύμφωνα με τη σύμβαση «καλές προσπάθειες» (!) να προσελκύσει 6 βραβευμένους ποδοσφαιριστές και διασημότητες και VIP γενικώς από τον κόσμο. Για τον σκοπό αυτό της δόθηκε μάλιστα αρχικά ως προκαταβολή το ποσό των 2.400.000 ευρώ.
Για την ημερήσια αυτή εκδήλωση συστήθηκε μάλιστα στη συνέχεια Οργανωτική Επιτροπή με δικό της προϋπολογισμό, δική της Γραμματεία και Οικονομικό Υπόλογο, που καθόρισε το συνολικό κόστος της εκδήλωσης σε 6.300.000 ευρώ….
Πότε έγινε αυτή η φιέστα; ΠΟΤΕ! Και το χειρότερο: το Ελληνικό Δημόσιο με αποφάσεις των αγγλικών δικαστηρίων, που ορίστηκαν αρμόδια (!) με την ίδια ετεροβαρή σύμβαση έχει υποχρεωθεί να καταβάλει μέχρι σήμερα στην αφερέγγυα και υπό εκκαθάριση εταιρία «RAM MEDIA LTD» το ποσό των 14.000.000 ευρώ-.
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού έστειλε όλα τα σχετικά με την απίθανη αυτή υπόθεση έγγραφα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και τον Ειδικό Γραμματέα Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, για να γίνει εξονυχιστική δικαστική και διοικητική διερεύνηση της σύμβασης. Δόθηκε επίσης εντολή από τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τη διενέργεια επιθεώρησης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με αντικείμενο τον έλεγχο της νομιμότητας της διαδικασίας που ακολουθήθηκε…
Αυτά τα εγκλήματα κληρονόμησαν και προσπαθούν να τα λύσουν οι σημερινοί κυβερνώντες κάτι το οποίο, μέχρι στιγμής, φαντάζει ακατόρθωτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα