“1η Έκθεση Δημιουργώ” Δήμου Μίκρας

Την “1η Έκθεση Δημιουργώ”, διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Αθλητισμού Μίκρας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Μ.), υπό την αιγίδα του Δήμου Μίκρας στα τέλη Μαρτίου.
Η παραπάνω πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Μ. για την προώθηση του πολιτισμού και την ανάδειξη των καλλιτεχνών της περιοχής.

Στόχος του Δήμου Μίκρας και της Δημοτικής Επιχείρησης είναι η φετινή διοργάνωση να αποτελέσει το πρώτο βήμα, ώστε τα επόμενα χρόνια να δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αυτή περισσότεροι καλλιτέχνες – κάτοικοι της περιοχής.
Στα πλαίσια της παρουσιάστηκαν δημιουργίες, όπως διακοσμητικές κατασκευές, κεραμικά και ψηφιδωτά, κοσμήματα, κατασκευές από φυσητό γυαλί, κοσμήματα από σπόρους κ.α.
Οι καλλιτέχνες που συμμετείχανν ήταν οι Ευαγγελία Τασούδη (κατασκευές θεάτρου – διακόσμησης), Κατερίνα Καραΐσκου (κόσμημα), Σοφία Ξανθοπούλου (κόσμημα), Μαρία Καριπίδου (εικόνες), Φιλιώ Πράτανου (βιτρώ), Λυγία Μοζόρα (κοσμήματα με σπόρους), Βασιλική Ζηληλιώτη – Φυσέκη (χειροποίητο κόσμημα), Νίκος και Διαλεχτή Βαρβέρη (εικόνες, λαμπάδες, κόσμημα), Αργύρης Γηρούκης (χειροποίητο γυαλί), Πόπη Αγγελικάκη και Αλέκος Κιφοκέρης (κεραμικά, κοσμήματα), Σπύρος Καριπίδης (ψηφιδωτό), Μαρία Μοναχά (κόσμημα), Έφη Καρμίρη (κόσμημα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα