Χωρίς Μάγγο ο Αλεξανδρής

Ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θερμαϊκού φαίνεται ότι θα πορευτεί ο Τατιανός Μάγγος, ο οποίος παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος και διαχώρισε τη θέση του από τη δημοτική ομάδα του δημάρχου Γιάννη Αλεξανδρή. Σε επιστολή χαρακτηρίζει άτολμη την θητεία του νυν δημάρχου και ανήγγειλε τη δημιουργία δικής του δημοτικής παράταξης με το όνομα «συνεργασία για το Θερμαϊκό».

«Οι υπηρέτες της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να χαρακτηρίζονται από ήθος και αξιοπρέπεια. Όταν αυτά τα στοιχεία διαπιστώνεις ότι εκλείπουν, τότε αποχωρείς» αναφέρει ο κ. Μάγγος, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσει ανεξάρτητη πορεία. «Πρώτα-πρώτα υπάρχει θέμα αρχών, έπειτα το επίπεδο συνεργασίας, κατόπιν η κακή χημεία μεταξύ των ατόμων και τέλος η έλλειψη φαντασίας κατά την άσκηση της εξουσίας. Πιο συγκεκριμένα, το να εργάζεται κάποιος και να δέχεται πισώπλατα μαχαιρώματα και τρικλοποδιές από το “δικό του” περιβάλλον ίσως να ακούγεται φυσιολογικό στη σημερινή εποχή που απαξιώνεται η πολιτική, έχει όμως όρια και αυτά ξεπεράστηκαν. Δεν βλέπει ούτε ερμηνεύει ο καθένας με τον ίδιο τρόπο τις συμπεριφορές. Υπάρχουν άνθρωποι που πορεύονται με ψηλά το κεφάλι».
Αποκαλύπτοντας τα επόμενα αυτοδιοικητικά του βήματα, σημειώνει πως ξεκινά τη δημιουργία νέας δημοτικής ομάδας. «Η ομάδα αυτή σταδιακά θα καταθέτει αναπτυξιακές προτάσεις για το νέο συνενωμένο δήμο. Πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Η πρώτη μας πρόταση είναι η απομάκρυνση του στρατοπέδου των ΚΑΥΥ και η παραχώρηση του χώρου στο Δήμο Θερμαϊκού. Με την ευκαιρία αυτή καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν κοντά μας, να ανταλλάξουμε απόψεις, να γνωριστούμε καλύτερα και να συνεργαστούμε για το νέο δήμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα