Χρίσματα και στη ΝΔ για τους δήμους

Σε πληθυσμό άνω των 20.000 κατοίκων και βεβαίως και στις περιφέρειες πρόκειται να δώσει επίσημα χρίσματα το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Την απόφαση πήρε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Ο Χρήστος Ζώης υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικών και ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης Βασίλης Μιχαλολιάκος θα είναι τα δύο πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή των υποψηφίων περιφερειαρχών, αντιπεριφερειαρχών και δημάρχων της ΝΔ.

 Ο πρόεδρος της ΝΔ που θα έχει τον τελευταίο λόγο, έχει αποστείλει επιστολές προς τους 800.000 περίπου ψηφοφόρους των εσωκομματικών εκλογών με τις οποίες τους ζητά να εκφράσουν άποψη για το αν το κόμμα πρέπει να δώσει στήριξη σε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες αλλά και για το ποιον υποψήφιο θα ήθελαν να στηρίξει το κόμμα στο δήμο και στην περιφέρεια τους.
Η Ρηγίλλης ξεκινάει δημοσκοπήσεις για τους μεγάλους δήμους, ενώ θα υπάρξει γύρος διαβουλεύσεων με τους βουλευτές και τα τοπικά στελέχη του κόμματος προκειμένου η ηγεσία να έχει στα χέρια της όλες τις προτάσεις ώστε μετά το συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Ιουνίου, η ΝΔ να ανακοινώσει τους υποψήφιους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα