Το γραφείο του Συμπαραστάτη στεγάζεται στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη της Νέας Μηχανιώνας

Ξεκίνησε από χτες (1-4-2020) τη λειτουργία του ο θεσμός του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, που υπήρξε πολιτική επιλογή της σημερινής Διοίκησης και υποστηρίχθηκε από την ευρύτερη πλειοψηφία του Δ.Σ., στόχος της οποίας αποτελεί να καταστήσει πιο αξιόπιστη τη σχέση του πολίτη με τον Δήμο.
«Ένας θεσμός παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού που επιβάλλεται να λειτουργεί σε όλους τους σύγχρονους δήμους», όπως τον χαρακτήρισε ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης είναι ο κ. Θεόδωρος Τζίνας. Όπως δήλωσε, «σκοπός του θεσμού είναι η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες. Βέβαια, η πρωτόγνωρη περίοδος που διανύουμε μας υποχρεώνει όλους, αυτή την ώρα, να προσαρμόσουμε τη λειτουργία μας και να συμβάλουμε, πρώτα απ’ όλα, στην αντιμετώπιση της υγειονομικής απειλής από τον νέο κορωνοϊό covid-19».
Το γραφείο του Συμπαραστάτη στεγάζεται στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη της Νέας Μηχανιώνας. Λόγω της κατάστασης, προσωρινά η επικοινωνία θα γίνεται τηλεφωνικά στο 2392330372 και η υποβολή οποιουδήποτε αιτήματος διαμεσολάβησης ή αναφοράς θα γίνεται ηλεκτρονικά στο
email: symparastatis@thermaikos.gr ή στο fax 2392022840.

Ο Δήμος Θερμαϊκού είναι από τους πρώτους Δήμους της χώρας που κατάφερε να εκλέξει Συμπαραστάτη, έχοντας πάντα ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών του. Επισημαίνεται ότι ο θεσμός δεν είναι συγκρουσιακός, αλλά διαμεσολαβητικός, αφού δέχεται καταγγελίες των άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών του Δήμου και διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα