Τη Γιορτή Λήξης για το ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Μ. και τον «Ορφέα» Πλαγιαρίου

Ο Δήμος Μίκρας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Αθλητισμού Μίκρας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Μ.), σε συνεργασία με τον Αθλητικό -Πολιτιστικό Σύλλογο «Ορφέας» Πλαγιαρίου, διοργανώνουν τη γιορτή λήξης των μαθημάτων στα αθλητικά και πολιτιστικά τμήματα που λειτουργούν, για τη χρονιά 2009 – 2010.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010, στις 19:00 μ.μ., στο κεντρικό πάρκο Πλαγιαρίου, ενώ μουσικό χρώμα στη γιορτή θα δώσει η Παιδική – Νεανική Ορχήστρα Δήμου Μίκρας. Το παρόν θα δώσουν, επίσης, τα τμήματα μπαλέτου, ενόργανης γυμναστικής και Tae Kwon Do του «Ορφέα», ενώ συνδυάζοντας το θέατρο και τη ζωγραφική οι μαθητές του «Ορφέα» θα παρουσιάσουν την παράσταση «Green Piccolo».
Φέτος, είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνεται η παραπάνω εκδήλωση. Στόχος είναι μέσα από αυτή να παρουσιαστεί η σημαντική δουλειά που γίνεται από τα τμήματα που λειτουργεί η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Μ. και ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Ορφέας» Πλαγιαρίου και να δοθεί ένα βήμα για την προώθηση και την ανάπτυξη καλλιτεχνικών και αθλητικών δράσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα