Τα… «παχουλά» ψηφοδέλτια

Ένσταση για το πάχος των ψηφοδελτίων του Γ. Αλεξανδρή υπέβαλε ο Γιάννης Μαυρομάτης.
Παράλληλα κατατέθηκε και ένσταση για το ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού Αλεξανδρή αντί να καταθέσουν πιστοποιητικό “εγγραφής στο δημοτολόγιο του δήμου, όπου είναι υποψήφιοι, όπως ορίζει ο νόμος 3852, κατέθεσαν πιστοποιητικό γέννησης».

Μάλλον η… καρέκλα είναι κάτι που δεν το αποχωρίζεται κανείς εύκολα. Κι όταν μάλιστα έχεις μάθει στη ζωή σου να ασχολείσαι με το συνδικαλισμό και τα κοινά…
Ο Γκιουλέκας πάντως, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, έστω και την τελευταία στιγμή τα μάζεψε και δεν ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων.
«Αλίμονο αν η επόμενη διοίκηση δεν αποτελεί θέληση των δημοτών αλλά απόφαση δικαστηρίου. Από όσο γνωρίζω, γιατί γεννήθηκα το 1967, η μοναδική περίπτωση διορισμένων Κοινοταρχών και Δημάρχων ήταν την περίοδο της Χούντας πού καταδικάζουμε. Έτσι λοιπόν αυτοί που έχασαν την λαϊκή έγκριση ,αυτό που κάνουν τώρα είναι να αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό, δηλαδή ότι έχουν γραμμένη στα παπούτσια
τους την λαϊκή βούληση και το μόνο που επιθυμούν είναι η παραμονή τους στην καρέκλα της εξουσίας με οποιοδήποτε τρόπο», σχολιάζει ένας από τους νέους δημοτικούς συμβούλους, ο κ. Κούτουκας.

                                                                                                                 Ε. Κύρκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα