Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας Δήμου Θερμαϊκού

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ότι η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου θα γίνει την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 18:00, σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας, στην οποία θα κληθεί να παραβρεθεί για ένα σύντομο χαιρετισμό και ενημέρωση, ο Διευθυντής του Σχολείου κύριος Μυλωνάς Χρήστος.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
2. Πρόγραμμα Δράσης και Προϋπολογισμός για την επόμενη χρήση.
3. Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση της διετίας 2008-2010.
4. Ενημέρωση για την εξέλιξη του θέματος που προέκυψε σχετικά με την απομάκρυνση των κεραιών σε ταράτσα σε μικρή απόσταση από το σχολείο.
5. Ενημέρωση για το θέμα της εκδρομής στη Βουλή των Ε΄ και Στ΄τάξεων του σχολείου, τη δεντροφύτευση κοντά στο γήπεδο του Πυρσού, την προσπάθεια δημιουργίας σχολικής δανειστικής βιβλιοθήκης κ.ά.
6. Διεξαγωγή ψηφοφορίας για την εκλογή νέου Δ.Σ. για τη διετία 2010-2012, από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη έστω και την ημέρα των εκλογών. (Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν και οι δύο γονείς). Οι υποψηφιότητες πρέπει να τεθούν στη Γραμματέα του Συλλόγου κυρία Κουτσίδου Ελένη στα τηλέφωνα 23920/52.659 και 6948/949.533, μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου ώστε να ετοιμαστούν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα