Συνάντηση στελεχών και υποψηφίων του συνδυασμού «Mπροστά Μαζί»

Ευρεία σύσκεψη στελεχών και υποψηφίων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο εκλογικό κέντρο Περαίας του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί». Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Απόστολος Οικονομίδης, τόνισε ότι η συμμετοχή στο συνδυασμό ανθρώπων που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, επιβεβαιώνει την ευρύτητα και την ανεξαρτησία της προσπάθειας αυτής.

«Δεν πρόκειται για μια τυχαία, ετερόκλητη συμμαχία, αλλά ένας συνδυασμός που ενώνει ανθρώπους με κοινές αρχές και αξίες, με κοινές ανησυχίες και κοινό όραμα για το μέλλον του τόπου μας», σημείωσε ο κ. Οικονομίδης και τόνισε: «Η παράταξή μας αποτελείται από ανθρώπους με ήθος, με αξίες, με αποδείξεις εντιμότητας στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, που αποφάσισαν να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους, να προσφέρουν τις γνώσεις και την πείρα τους, ώστε να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα μαζί μπροστά τον τόπο μας».
Στη σύσκεψη της Κυριακής τα στελέχη του συνδυασμού ανέλυσαν το πρόγραμμα του συνδυασμού για το νέο δήμο Θερμαϊκού και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής ενώ συζητήθηκαν διεξοδικά οι διοικητικές δομές που προβλέπει η διοικητική αναδιάρθρωση του «Καλλικράτη».
Όπως τονίστηκε στη συνάντηση, τις επόμενες ημέρες εντατικοποιείται η παρουσία και οι παρεμβάσεις των ανθρώπων του συνδυασμού στην περιοχή, όπως και οι συναντήσεις με φορείς, σωματεία και πολίτες. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα