Συγκέντρωση υποψηφίων του συνδυασμού «Θερμαϊκός για όλους»

Μέσα σε κλίμα έντονης αισιοδοξίας για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του πρώην κοινοτικού καταστήματος Νέων Επιβατών, συνάντηση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Η συνάντηση είχε σαν στόχο να ενημερωθούν οι υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι για θέματα που αφορούν στο συντονισμό της προεκλογικής δράσης τους, αλλά και στην οργάνωση των ψηφοδελτίων, καθώς την προσεχή Κυριακή 17 Οκτωβρίου υποβολής των σχετικών αιτήσεων στις αρμόδιες αρχές.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αλεξανδρής μιλώντας στους υποψήφιους συμβούλους, τους ευχαρίστησε για τον αγώνα που τάχθηκαν να δώσουν μέσω του συνδυασμού ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με απώτερο στόχο το καλό της περιοχής μας. Τόνισε ότι ο Καλλικράτης αποτελεί μια νέα πραγματικότητα και μια πρόκληση, την οποία η τοπική κοινωνία δεν μπορεί παρά μόνο να την αξιοποιήσει, απαιτώντας το καλύτερο.
Επιπλέον τους ζήτησε να επιδιώκουν τη μέγιστη δυνατή επαφή με τους δημότες και να ακούν προσεκτικά τις ανησυχίες, τις ανάγκες αλλά και τις προτάσεις τους προς τη Διοίκηση του νέου Δήμου.

Εγκαίνια Εγκαταστάσεων για τους Εργαζόμενους
των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Καθαριότητας

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και από την πλευρά των εργαζομένων, πραγματοποιήθηκαν από το Δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων του Δήμου που απασχολούνται στις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών έργων. «Οι εγκαταστάσεις αυτές σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων παροχών όπως είναι ο Τεχνικός Ασφαλείας και ο Γιατρός Εργασίας αποτελούν μια έμπρακτη εκδήλωση του ενδιαφέροντος της διοίκησης του Δήμου για τους εργαζόμενους» δήλωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού. Πρόσθεσε δε ότι «επιτέλους δώσαμε λύση σε ένα πρόβλημα που επί πολλά χρόνια ταλαιπωρούσε τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες αυτές. Τώρα πλέον μπορούν να εργάζονται σε αξιοπρεπείς συνθήκες, βελτιώνοντας με τον τρόπο το παρεχόμενο έργο τους». Ο κ.Αλεξανδρής ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη μάχη που δίνουν καθημερινά για να μπορεί ο Δήμος να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών, και δεσμεύθηκε ότι ως δήμαρχος του νέου Δήμου Θερμαϊκού θα μειώσει τα δημοτικά τέλη για τους υπαλλήλους του Δήμου κατά 50%, εφόσον αυτό δεν προσκρούει σε νομοθετικούς περιορισμούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα