Στο Κτηματολόγιο Αγγελοχώρι, Επανομή, Καρδία, Ν. Μηχανιώνα, Τρίλοφος

Το σχεδιασμό των επόμενων προγραμμάτων κτηματογράφησης ξεκίνησε η Κτηματολόγιο ΑΕ, το οποίο αφορά 263 περιοχές (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ) σε 19 νομούς της χώρας, μεταξύ των οποίων 19 περιοχές της Θεσσαλονίκης και συνολικά 51 της Βόρειας Ελλάδας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο πρόγραμμα κτηματογράφησης αφορά 263 περιοχές, με την κτηματογράφηση των οποίων θα καταχωριστούν στο Εθνικό Κτηματολόγιο 4,5 εκατ. στρέμματα και θα καταγραφούν περίπου 2 εκατ. δικαιώματα.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η προκήρυξη των επόμενων μελετών με σκοπό την σταδιακή ένταξη και των υπολοίπων περιοχών της χώρας στο Εθνικό Κτηματολόγιο μέχρι το 2020.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού των μελετών κτηματογράφησης, που θα αναδείξει τους αναδόχους του νέου προγράμματος, αναμένεται στις αρχές του 2011.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κτηματολόγιο ΑΕ, Απόστολος Αρβανίτης, «με το ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο που επεξεργαζόμαστε και το οποίο θα κατατεθεί ως το τέλος του έτους στοχεύουμε στην ολοκλήρωση της σύνταξης του κτηματολογίου στο υπόλοιπο της χώρας εντός μίας 10ετίας».
Οι προς κτηματογράφηση περιοχές:
Αγγελοχώρι
Αγ. Παρασκευή
Αγ. Αθανάσιος
Αγχίαλος
Γέφυρα
Επανομή
Καβαλλάρι
Καλοχώρι
Καρδία
Κύμινα
Λαγυνά
Λητή
Ν. Μηχανιώνα
Νεοχωρούδα
Ν. Μάλγαρα
Πεντάλοφος
Σίνδος
Τρίλοφος
Χαλάστρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα