Σπουδαία νίκη για τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου

Σπουδαία νίκη με 2-1 πέτυχε στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου επί του Μελιτέας, ενώ νίκη με το ευρύ σκορ του 5-0 πέτυχε ο Απόλλωνας Σχολαρίου μακριά από την έδρα του, επί της ΑΕ Χαριλάου Αγ. Ελευθέριος. Δόξα Τριλόφου και Αναγέννηση Αγ. Ιωάννη έμειναν στο μηδέν, ενώ ο Πυρσός Αγ. Τριάδας πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα του Φοίνικα Καλαμαριάς. Με το ίδιο σκορ κέρδισαν και οι Ελπίδες Θερμαϊκού τον Ερμή Μηχανιώνας.

Με το τρίποντο «απέδρασε» ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου από την έδρα των Ελπίδων Θέρμης, κερδίζοντας 2-0, αντίθετα με τον Πυρσό Αγίας Τριάδας που με το ίδιο σκορ έχασε από την Αναγέννηση Αγ. Ιωάννη. Το βαθμό της ισοπαλίας του 1-1 απέσπασε η Δόξα Τριλόφου από τα Χελιδόνια, ενώ Απόλλωνας Σχολαρίου και ΑΕ Ελπίδας Τούμπας έμειναν στο μηδέν. Τέλος ο Ερμής Μηχανιώνας ηττήθηκε 3-1 από την ΑΕ Χαριλάου Αγ. Ελευθέριος.

Την 22η αγωνιστική ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του με το 2-0 επί της ΑΕ Χαριλάου Αγ. Ελευθέριος, ενώ με το ίδιο σκορ ο Απόλλωνας Σχολαρίου επιβλήθηκε του Μέντεκα. Ο Ερμής Μηχανιώνας ηττήθηκε 2-1 από την ΑΕ Ελπίδας Τούμπας, όπως και οι Ελπίδες Θερμαϊκού από το Φοίνικα. Τέλος η Δόξα Τριλόφου με 2-1 κέρδισε τον Αριστοτέλη, όπως και ο Πυρσός Αγίας Τριάδας το Μελιτέα.

Στις νίκες επέστρεψαν οι Ελπίδες Θέρμης με το 1-0 επί του Πυρσού Αγ. Τριάδας, ενώ με το ίδιο σκορ ο Ερμής Μηχανιώνας κέρδισε το Μέντεκα. Ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕ Ελπίδας Τούμπας με 4-2, ενώ στο ντέρμπι του δήμου Μίκρας, η Δόξα Τριλόφου ήταν η νικήτρια, με 3-2 επί του Απόλλωνα Σχολαρίου.

Την 24η αγωνιστική ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου με 4-0 συνέτριψε το Μέντεκα Καλαμαριάς και η Δόξα Τριλόφου 1-0 τον Ερμή Μηχανιώνας. Ο Απόλλωνας Σχολαρίου πέρασε νικηφόρα 5-3 από τα Χελιδόνια, ενώ ο Μελιτέας και οι Ελπίδες Θέρμης έμειναν στο «άσφαιρο» 0-0. Τέλος ο Πυρσός Αγ. Τριάδας ηττήθηκε 3-2 από την ΑΕ Χαριλάου Αγ. Ελευθέριος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ: 2η θέση-54 βαθμούς

ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ: 3η θέση-43 βαθμούς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ: 5η θέση-40 βαθμούς

ΕΛΠΙΔΕΣ ΘΕΡΜ. ΘΕΡΜΗΣ: 9η θέση-29 βαθμούς

ΕΡΜΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: 11η θέση-21 βαθμούς

ΠΥΡΣΟΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ: 14η θέση-16 βαθμούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα