Σιωπά ο κ. Ψωμιάδης για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και για τα έργα «μαϊμού»

«Ο κ. Ψωμιάδης σιωπά  για την εμπλοκή του με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης και κάλεσε τον ανθυποψήφιό του να δώσει επιτέλους απαντήσεις «Ένας από τους λογαριασμούς τους οποίους έχει αφήσει ανοιχτούς ο κ. Ψωμιάδης με την κοινωνία στη Θεσσαλονίκη, είναι η εμπλοκή του με το Βατοπέδι. Όμως, μέχρι τώρα «ποιεί τη νήσσα». Εβδομήντα έξι  οικόπεδα από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, δόθηκαν στον Αρσένιο και στον Εφραίμ, για να περάσουν μετά σε εργολάβους, για να γίνουν πολυκατοικίες και μεζονέτες, ενώ προοριζόταν για να δοθούν για την αποκατάσταση προσφύγων, αστέγων και για κοινωνικές χρήσεις. Οικόπεδα τεράστιας αξίας που υπολογίζεται πάνω από 60 εκατομμύρια Ευρώ. Ο κ. Ψωμιάδης προσπαθεί να καλυφθεί πίσω από τη λήθη. Είναι υποχρεωμένος να απαντήσει. Γιατί, την ίδια στιγμή που λέει ότι δεν είχε λεφτά, την ίδια στιγμή μεταβίβαζε περιουσία  που τη διαχειριζόταν η νομαρχία, με τη διεύθυνση πολιτικής γης, για να εξελιχθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στη νεώτερη ιστορία του τόπου, το σκάνδαλο του Βατοπεδίου». 
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επεσήμανε πως «η σιωπή σημαίνει ενοχή» και ο κ. Ψωμιάδης κρατά αυτήν την στάση και για μια σειρά από άλλα ζητήματα που έχει κληθεί ν’ απαντήσει, όπως για τα εικονικά έργα της νομαρχία για τα οποία «ομολόγησε» απερίφραστα ο αντινομάρχης, Γιώργος Τσαμασλής, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ο κ. Μπόλαρης επέδειξε στους δημοσιογράφους έγγραφο της νομαρχίας λέγοντας «Κι επειδή ο κ. Ψωμιάδης λέει ότι του ξέφυγε του κ. Τσαμασλή κι έκανε λάθος, σήμερα μου στείλανε ένα αντίγραφο από τα πρακτικά του νομαρχιακού συμβουλίου όπου μιλά ο κ. Λευκόπουλος, διευθυντής της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, στις 28 Φεβρουαρίου του 2008, όπου ρητά αναφέρει για την εικονικότητα των έργων. Ο κ. Τσαμασλής λοιπόν, ρητά επιβεβαίωσε τρεις φορές στο  EUROPE 1, αυτό το οποίο είναι γραμμένο στα πρακτικά του νομαρχιακού συμβουλίου, τη φράση του κ. Λευκόπουλου, όπου ομολογείται η διάπραξη των κακουργημάτων. Γι’ αυτό σιωπούν.»
«Επιχειρούν να υποκλέψουν την ψήφο των πολιτών και να διαμαρτύρονται δήθεν για έλλειψη χρημάτων, όταν τα χρήματα έχουν διασπαθιστεί», τόνισε ο κ. Μπόλαρης και κατέληξε λέγοντας πως «μπορεί ο κ. Ψωμιάδης να σιωπά για όλα αυτά, αλλά την απάντηση θα την δώσουν οι πολίτες με την ψήφο τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα