Σενάρια αντιδημαρχιών

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Ο λόγος: οι αντιδημαρχίες. Ας δούμε τι ακούγεται σε κάθε δήμo.

Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης εκτιμάται ότι θα  έχει στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Κούτουκα και τον Κυριάκο Στεφανίδη από τη Μηχανιώνα καθώς επίσης τον Κωνσταντίνο Τροκάνα από την Περαία. Ο Κ. Κούτουκας θεωρείται επικρατέστερος για την αντιδημαρχία Οικονομικών, λόγω της επαγγελματικής του εμπειρίας και κατάρτισης. Από πλευράς Επανομής ακούγονται τα ονόματα των Κώστα Βογιατζή και Ηρακλή Ντόκα. Υπομονή μέχρι τις δύο Ιανουαρίου, καθώς έως τότε ο Γ. Αλεξανδρής θα έχει ανακοινώσει τους  αντιδημάρχους. Άλλωστε την συγκεκριμένη ημερομηνία θα συγκροτηθεί σε σώμα το δημοτικό συμβούλιο και θα εκλέξει τον πρόεδρό του.

Στο δήμο Θέρμης, ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος αναμένεται να έχει στο πλευρό του τον πρώην δήμαρχο Βασιλικών Απόστολο Τσολάκη και τον δήμαρχο Μίκρας, Θεόδωρο Γκουστίλη. «Δυνατά» ονόματα επίσης είναι ο νυν αντιδήμαρχος Σωκράτης Φάμελλος αλλά και οι Σταύρος Κουγιουμτζίδης, Παναγιώτης Πονερίδης και Βασίλης Μουστάκας. Ο κ. Παπαδόπουλος αναμένεται να ανακοινώσεις τις αποφάσεις του το αργότερο στις 2 Ιανουαρίου.
Στα… ορεινά, στο νέο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης αναμένεται να αξιοποιήσει τον νυν δήμαρχο Χορτιάτη, Μιχάλη Γεράνη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη ημέρα ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του. Πολύ πιθανή θεωρείται και η αξιοποίηση του Γιάννη Καρτάλη, γιου του νυν δημάρχου Πυλαίας, Β. Καρτάλη, στον τομέα αθλητισμού. Άλλα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των: Σωκράτη Δώρη (γιο του εκλιπόντος αντιδημάρχου Πανοράματος Στέλιου Δώρη), που ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο Πανόραμα και Γιώργο Κεδίκογλου πρώην δήμαρχο Πανοράματος. Επίσης, συζητείται πολύ και το όνομα του πρώην γ.γ. του ΥΜΑ-Θ Λουκά Ανανίκα για τη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα