Π.Α.Ε Αναγέννηση Επανομής

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές των μετοχών για την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου. Οι υπεύθυνοι της Αναγέννησης με ανακοίνωσή τους τονίζουν:
Η Αναγέννηση Επανομής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετατροπής της ομάδας σε ΠΑΕ. Ήδη στο Υπουργείο Ανάπτυξης έχουν υποβληθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και απομένει η δημοσίευση στο Φύλλο της Κυβέρνησης. Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι ξεκίνησαν οι προεγγραφές των μετόχων για την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου. Κάθε μετοχή τιμάται προς 10 ευρώ και ήδη η διοικούσα επιτροπή ως δικαιούχος άνοιξε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, με αριθμό το «237/751118-36». Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ καλούν τον κάθε δημότη του Θερμαϊκού να στηρίξει αυτή την προσπάθεια έμπρακτα, αγοράζοντας μετοχές. Επίσης, ήδη κυκλοφορούν εισιτήρια διαρκείας σε μειωμένες τιμές, για σπουδαστές και νέους. Πληροφορίες στα τηλέφωνα των γραφείων της ΠΑΕ (2392044014).
Φίλε της Αναγέννησης στην τελευταία και δύσκολη φάση της ομάδας, για τη συμμετοχή της στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ Football League, καλείσαι για άλλη μια φορά να βοηθήσεις έμπρακτα αγοράζοντας μετοχές για την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου.

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα