Πολιτιστικά δρώμενα στο δήμο Θερμαϊκού

3ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών ≤2min δήμου Θερμαϊκού 2010
Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θερμαϊκού διοργανώνει το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Δήμου Θερμαϊκού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2010 στο θέατρο ΚΑΠΠΑ2000, στην Περαία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα film τους (χωρίς περιορισμό στο film genre και τη θεματολογία), τα οποία δεν πρέπει να ξεπερνούν τη διάρκεια των 2 λεπτών. Μια ευκαιρία για όσους θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους στο κινηματογραφόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης.Οι πολλαπλές συμμετοχές κατά άτομο γίνονται δεκτές. Όλα τα υποβληθέντα films θα αξιολογηθούν από την επιτροπή, η οποία θα επιλέξει αυτά που θα προβληθούν στο Φεστιβάλ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15 Σεπτεμβρίου 2010 (σφραγίδα ταχυδρομείου)

Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο Δήμου Θερμαϊκού
Το Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο Δήμου Θερμαϊκού είναι μια πρωτότυπη και δημιουργική μουσική ομάδα, μια κιθαριστική ορχήστρα δωματίου, που ξεκίνησε πρόβες το Νοέμβριο του 2009 και συνεχίζει δυναμικά κατά το νέο σχολικό έτος 2010-2011.
Εάν παίζετε κλασική κιθάρα σε επίπεδο τουλάχιστον Γ’ Προκαταρκτικής, μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος!! Η εγγραφή είναι δωρεάν.
Οι πρόβες ξεκινούν και πάλι αρχές Σεπτεμβρίου, τις Κυριακές στην Περαία.
Πληροφορίες: Παράσχου Ευαγγελία, 23920-28803

Δανειστική Βιβλιοθήκη
Η δανειστική βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Θερμαϊκού διαθέτει μια ευρεία συλλογή λογοτεχνικών έργων, καθώς και παιδική-εφηβική γωνιά με πολλές επιλογές για τους νεαρούς βιβλιοφάγους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ως μέλη, προσκομίζοντας την ταυτότητα σας και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ ως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8.30 π.μ. – 2.30 μ.μ.
Κουντουριώτη 51, παραλία Ν. Επιβατών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα