Ποινή 20ήμερης αργίας στον δήμαρχο Μηχανιώνας κ. Μαυρομάτη

Ο κ. Μαρίνος Δημητρόπουλος μας λέει μέσω e-mail:

«Με την 20 ήμερη παύση από τα καθήκοντα του δημάρχου του δήμου Μηχανιώνας κ. Μαυρομάτη που του επέβαλε η περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για παράβαση καθηκόντων και εν όψη δημοτικών εκλογών θα πρέπει να ειπωθούν οι παρακάτω αλήθειες.
   Για τον κ. Μαυρομάτη είναι γνωστό και το ξέρουν όλοι οι δημότες του δήμου Μηχανιώνας αλλά θα πρέπει να το μάθουν και οι δημότες του δήμου Θερμαϊκού και της Επανομής, βρίσκεται σε εξέλιξη η απόδοση ευθυνών από τον οικονομικό επιθεωρητή για την υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου Μηχανιώνας το ποσό του 1.000.000euro (μέχρι στιγμής απαγγέλθηκε η βαριά κατηγορία από τον επιθεωρητή στον κ. Μαυρομάτη της απιστίας).
   Επίσης από παραλείψεις του κ. Μαυρομάτη ως δημάρχου στην άσκηση των καθηκόντων του ο δήμος Μηχανιώνας και οι δημότες του φορτώθηκαν με 2.600.000euro που είναι βεβαιωμένα στη ΔΟΥ από πολεοδομικές παραβάσεις.
Αυτά μέχρι τώρα έγιναν γνωστά……
Έχω την ελπίδα ότι θα το αναρτήσετε στην πρώτη σελίδα για την ενημέρωση των αναγνωστών».

Κε Μαρίνο, σαν Τοπικός Ορίζοντας γνωρίζουμε για την υπεξαίρεση, όσο για τα 2,5 εκ. ευρώ έχουμε ήδη έτοιμο ρεπορτάζ προς δημοσίευση στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.
Για την υπεξαίρεση (έχουμε γράψει στο παρελθόν κάτι λίγα) έχουμε κάποιες πληροφορίες αλλά δεν είναι ανακοινώσιμες διότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό.
Όσο για το θέμα της 20 ήμερης παύσης των καθηκόντων του κ. Μαυρομάτη το πληροφορηθήκαμε κι εμείς από φήμες πριν από λίγες μέρες αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες ούτε από το δήμο, ούτε από την Περιφέρεια.
Όλα τα στόματα παραμένουν κλειστά.
Γι’ αυτό καλούμε από εδώ τον κ. Μαυρομάτη να βγάλει δελτίο τύπου σχετικά με την 20ήμερη ποινή του, ώστε να πληροφορηθούν υπεύθυνα οι πολίτες του δήμου Θερμαϊκού και να μην γίνεται προεκλογική σπέκουλα και απ’ τη μια και απ’ την άλλη πλευρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα