Περιοριστικοί όροι στον Γιάννη Αγγέλου!!!

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της εφέτη ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου Γιάννης Αγγέλου. Ο διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, απολογήθηκε την Τρίτη επί περίπου 11 ώρες στην ανακρίτρια για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σχετικά με τις ανταλλαγές της Μονής Βατοπεδίου με το δημόσιο και του επιβλήθηκε η καταβολή εγγύησης ύψους 400 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Η κατάθεσή του παρέμεινε μυστική μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου στο οποίο προσήλθε με τους συνηγόρους του Ζήση Κωνσταντίνου και Ράνια Καραπλιάνη αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους. Ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ο Γιάννης Αγγέλου έχει αρνηθεί την εμπλοκή του, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε αναμείχθηκε στο θέμα, ή μίλησε με τους μοναχούς της Μονής.
Τη Δευτέρα θα κληθεί να πληρώσει ο Αγγέλου τα 400.000 ευρώ. Είναι πολύ μεγάλο το ποσό. Και αν τα καταθέσει η ανακρίτρια πρέπει να ψάξει πώς ένας υπάλληλος όπως ήταν ο κ. Αγγέλου έχει τόσα πολλά λεφτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα