Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΒΕΘ Σωτήρης Μαγόπουλος

Χθες στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Σωτήρης Μαγόπουλος.
Όπως ο ίδιος είπε και κατήγγειλε η παραίτησή του έχει να κάνει με την πρακτική του προέδρου και του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης. Όπως ισχυρίστηκε “δεν μπορεί το Επιμελητήριο να επιχορηγεί συνεχώς τη συγκεκριμένη ομοσπονδία”.

Συγκεκριμένα, κάθε χρόνο το Επιμελητήριο επιχορηγεί την Ομοσπονδία με περίπου 36.000 ευρώ. Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΒΕΘ κατά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης ζήτησαν επιπρόσθετη επιχορήγηση ύψους 30.000 ευρώ, συνολικά 66.000 ευρώ.
Σε αυτή την απαίτηση ο κ. Μαγόπουλος δεν ήταν διατεθειμένος να συναινέσει και προτίμησε να παραιτηθεί προτάσσοντας το συμφέρον του ΒΕΘ ισχυριζόμενος ότι επί προεδρίας του δεν επιτρέπει να διασπαθίζονται τα λεφτά των βιοτεχνών.
Να σημειωθεί δε ότι η Ομοσπονδία βιοτεχνών Θεσσαλονίκης επιχορηγείται και από άλλες πηγές και κατά ομολογία πολλών βιοτεχνών οι δραστηριότητές της είναι δυσανάλογες με τα οικονομικά μεγέθη που διαχειρίζεται.
Απ΄ ό,τι φαίνεται τους συνδικαλιστές μας δεν τους έχει αγγίξει η οικονομική κρίση. Μάλλον αυτοί ζουν σε άλλο κράτος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα