Παπαδόπουλος Θεόδωρος: Προεκλογική ομιλία στα Βασιλικά

«Είμαστε εδώ πολίτες με διαφορετικές αφετηρίες πολιτικές και κοινωνικές.
Μας ενώνει, όμως, η προσδοκία να ζήσουμε, εμείς και τα παιδιά μας, σε ένα δήμο ισχυρό, με ισόρροπη ανάπτυξη, ποιότητα ζωής, σεβασμό στο περιβάλλον» επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος κατά την προεκλογική του ομιλία στην πλατεία «ΧΑΝΙΑ» στα Βασιλικά.

«Είμαστε εδώ γιατί οι προκλήσεις που φέρνει ο Καλλικράτης είναι για μας ευκαιρία για ανάπτυξη και δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο και ισχυρό δήμο. Το μέγεθος, τα χαρακτηριστικά, οι φυσικοί πόροι, μα πάνω απ’όλα το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής, μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης.
Αναφερόμενος στη συνέχεια στο πρόγραμμα της παράταξης για την περιοχή, τόνισε ότι για τη νέα δημοτική περίοδο προγραμματίζει την ολοκλήρωση και θεσμοθέτηση του Γ.Π.Σ. Βασιλικών και την ολοκλήρωση των υπό εξέλιξη Πολεοδομικών Μελετών των οικισμών του δήμου Βασιλικών.
Πρόσθεσε ότι είναι κεντρικής προτεραιότητας θέμα για όλο τον δήμο η ένταξη σε χρηματοδότηση της νέας μονάδας επεξεργασίας λυμάτων (βιολογικός καθαρισμός) για όλη τη λεκάνη Ανθεμούντα, δυναμικότητας εξυπηρέτησης 180.000 κατοίκων. Εξέφρασε ακόμη τη δέσμευση της παράταξης για την εξασφάλιση επαρκούς και ποιοτικής υδροδότησης όλων των περιοχών του νέου δήμου, τη δρομολόγηση των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και την εξασφάλιση της λειτουργίας και της επάρκειας των αρδευτικών δικτύων.
Τόνισε, ακόμη, ότι με βάση και τις νέες αρμοδιότητες του δήμου «σχεδιάζουμε παρεμβάσεις στο δίκτυο άρδευσης, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την εγκατάσταση των κτηνοτροφικών μονάδων, την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου και τον εκσυγχρονισμό των αγροτικών εκμεταλλεύσεων προκειμένου να υποστηριχτεί η πρωτογενής παραγωγή».
Για το λόγο αυτό συνέχισε «έχουμε προετοιμάσει τη λειτουργία της υπηρεσίας Αγροτικής Ανάπτυξης του νέου δήμου με έδρα τα Βασιλικά, καθώς και τη λειτουργία αγοράς βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων».
Το προεκλογικό πρόγραμμα της παραταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010 με την προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου στην κεντρική πλατεία της Θέρμης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα