Ο “πήχης” ψηλά στην Αναγέννηση Επανομής

Με μεγάλες φιλοδοξίες και με πολλά νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Αναγέννησης Επανομής, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, στο Στάδιο «Νίκος Σαράφης», όπου παράλληλα εψάλλει και ο καθιερωμένος αγιασμός, από τον πατέρα Γεώργιο.

Οι «πράσινοι» της Επανομής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική και έχουν βάλλει τον πήχη εκ νέου ψηλά. Με σύμμαχο την πολλή καλή περσινή πορεία, φέτος μπορούν και πάλι να βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τη Β΄ Εθνική, κάτι που εχάθη πέρσι την τελευταία στιγμή.
Το διοικητικό συμβούλιο παραμένει το ίδιο, με κάποιες ενισχύσεις επιφανών ανδρών της περιοχής και με πρωτοστάτη το Μιχάλη Μπαλασά που κατέχει τον προεδρικό θώκο. Επίσης το προπονητικό team δεν έχει αλλάξει, αφού ο Αλέκος Βοσνιάδης θα είναι «οδηγός» της Αναγέννησης, έχοντας στο πλευρό του, τον Κώστα Θωμαϊδη και τον Κώστα Βελιντζέλο.
Αντίθετα στο έμψυχο δυναμικό υπάρχουν ουκ ολίγες αλλαγές, αφού έφυγαν σχεδόν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρσι και πλέον θα φοράνε την πράσινη φανέλα πολλά νέα πρόσωπα.
Τερματοφύλακες
Δινόπουλος Γιώργος(30χρ. ΠΑΟΝΕ) ,Φώτης Κουτζαβασίλης(20χρ. δαν. ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Σφυρής(18χρ. Αναγεννηση Επαν.)
Αμυντικοί
Βασίλης Μυροφορίδης(22χρ. Βέροια),Γιώργος Παραλικής(20χρ. δαν. ΠΑΟΚ)),Παναγιώτης Κουρδάκης(22χρ. δαν. ΠΑΟΚ ),Δημήτρης Κύρκος(26χρ. ελεύθερος),Χουνουζίδης Σωκράτης(27χρ. Αναγέννηση Επαν.), Σάκης Δανίδης(29χρ. Πανθρακικός),Γιάννης Μπαλασάς(20χρ. Αναγέννηση Επαν.), Αντώνης Μπουζίκας(21χρ. Αναγέννηση Επαν.)
Μέσοι
Δημήτρης Πολίτης(20χρ. ΠΑΟΔ), Γκέρμαν Ναντίδης(20χρ. δαν. Ηρακλή), Νίκος Αστάρης(21χρ. δαν. ΠΑΟΚ), Γιώργος Μαυροματίδης(25χρ. Θρασύβουλος, Στέλιος Τσουκάνης(20χρ. ΠΑΟΝΕ), Δημήτρης Ασλανίδης(22χρ. δαν. Ηρακλή),Κώστας Γεωργιάδης(30χρ. Μακεδονικό), Μιχάλης Μίχος(17χρ. Αναγέννηση Επαν.), Βασίλης Μπαλασάς(18χρ. Αναγέννηση Επαν.)
Επιθετικοί
Δημήτρης Χασομέρης(21χρ. δαν. SCODA Ξάνθη)
Θανάσης Κανουλας(18χρ. Αναγέννηση Επαν.), Γιώργος Κανδύλας(22χρ. Εθνικός Μαγλάρων)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα