Ο Οικονομίδης με τους φορείς

Συνεχίζονται οι επαφές του υποψήφιου δημάρχου Θερμαϊκού, Απόστολου Οικονομίδη, με πολίτες, συλλόγους και φορείς του Θερμαϊκού, της Επανομής και της Μηχανιώνας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Οικονομίδης, επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί», την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010, είχε συνεργασία με το Σωματείο Καταστηματαρχών Επισιτισμού του δήμου Θερμαϊκού. Στη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο, κ. Βασίλη Γωνιοτάκη, και το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου, ο Απόστολος Οικονομίδης και οι συνεργάτες του κατέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής.
Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, επιπλέον της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα και τον κλάδο τους, παρατηρείται έλλειψη συντονισμού και ανάληψης κοινών δράσεων με τη δημοτική αρχή Θερμαϊκού.
Ο κ. Οικονομίδης, αφού άκουσε με προσοχή τους καταστηματάρχες, τόνισε ότι στη νέα δημοτική αρχή θα βρουν ευήκοον ους για τα προβλήματά τους και σημείωσε ότι με καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης θα δοθούν λύσεις για το καλό του κλάδου και του τόπου. «Η πόρτα του δημάρχου είναι πάντοτε ανοικτή για τον κάθε δημότη, για τον κάθε επαγγελματία. Μπορούμε να πάμε μπροστά μαζί και θα το πράξουμε», τόνισε ο Απόστολος Οικονομίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα