Ο Νίκος Παράσχου…γεμίζει πλατείες


Από το Γραφείο Τύπου του συνδυσμού “Κοινωνίας των Πολιτών” λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Αλλάζουν τα δεδομένα της μίζερης πραγματικότητας του Δήμου Θερμαϊκού!
Με ενθουσιασμό και ελπίδα για το αύριο του τόπου, έγιναν την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 στην Περαία τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Κοινωνία των Πολιτών», ενώ ακολούθησε ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Θερμαϊκού Νίκου Παράσχου.

Η πλατεία ήταν ασφυκτικά γεμάτη! Ναι, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παράσχου τόλμησε και κατάφερε να γεμίσει την πλατεία έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του, όχι κάνοντας προεκλογική συγκέντρωση αλλά απλά εγκαίνια γραφείων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Νίκος Παράσχου αλλά και οι συνεργάτες του, υποδέχθηκαν τον κόσμο που έσπευσε να δηλώσει «παρών» στην προσπάθεια που γεννήθηκε, με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα της μίζερης πραγματικότητας που βιώνει ο δήμος Θερμαϊκού αλλά και να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις του «Καλλικράτη», ιδιαίτερα μετά την προσθήκη των Δήμων Μηχανιώνας και Επανομής.
Τα μηνύματα που έστειλαν οι παρευρισκόμενοι ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ενώ χαρακτηριστικό της σύνθεσης του κοινού ήταν η ποικιλία στις ηλικίες, και η εκπροσώπηση από ανθρώπους διαφόρων επαγγελματικών, κοινωνικών χώρων και ομάδων.

Για μια εποχή γεμάτη προκλήσεις στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παράσχου τονίζοντας «Με επίγνωση των μεγάλων μας ευθυνών, με ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα, με επεξεργασμένες προγραμματικές θέσεις και προτάσεις για την οργάνωση, λειτουργία και ανάπτυξη του νέου δήμου μας, συγκροτήσαμε τον συνδυασμό “Κοινωνία των Πολιτών”, για να δημιουργήσουμε μια νέα δυναμική κοινωνική συμμαχία, να υπογράψουμε όλοι μαζί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Αυτό το συμβόλαιο υπογράφεται σήμερα εδώ με την παρουσία σας. Στόχος μας είναι η αυτόνομη, η συλλογική, η ισότιμη και χωρίς ηγεμονισμούς λειτουργία του νέου Δήμου, με σεβασμό στη διαφορετική προσέγγιση, με συναινετικές, άμεσες και δημοκρατικές διαδικασίες».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παράσχου έστειλε μήνυμα ενότητας προβάλλοντας το κυρίαρχο σύνθημα «Νέος Δήμος-Νέα Αρχή» κηρύσσοντας παράλληλα την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξής του και εκφράζοντας τη βεβαιότητα «Είναι στο χέρι μας, είναι στη βούλησή μας, είναι πιστεύω μας ότι στις 7 Νοέμβρη ο δήμος θ’ αλλάξει χέρια».
Αναφορά έκανε και στο ψηφοδέλτιο της «Κοινωνίας των Πολιτών» το οποίο πλαισιώνουν αξιόλογα ονόματα, ενώ αισθητή είναι η παρουσία τόσο των γυναικών όσο και των νέων ανθρώπων.
Μετά την ομιλία μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού οι παρευρισκόμενοι εκδήλωσαν συναισθήματα αγάπης και ελπίδας προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Παράσχου ο οποίος χαιρέτησε τους συμπολίτες του έναν –έναν ξεχωριστά.
Αξιοσημείωτο της βραδιάς είναι το γεγονός ότι ο κόσμος δεν έφυγε –όπως συμβαίνει συνήθως – παρέμεινε στο χώρο της πλατείας μέχρι αργά, ενώ στα…πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν και στις συζητήσεις κυριαρχούσαν εκφράσεις όπως «Φτάνει πια», «Θέλουμε έναν Ανεξάρτητο Δήμαρχο», «Λύσεις στα προβλήματα του τόπου».
Μετά το πέρας της βραδιάς φανερά ενθουσιασμένος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παράσχου δήλωσε «Μετά την σημερινή συγκέντρωση νοιώθουμε πως μπορούμε να είμαστε όχι απλά αισιόδοξοι αλλά σίγουροι για τη νίκη. Ο συνδυασμός «Κοινωνία των Πολιτών» βάζει πλέον ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, και σκοπεύει οργανωμένα και μεθοδικά σε άμεσους αλλά και μεσομακροπρόθεσμους στόχους, δρομολογώντας λύσεις, έχοντας κατά νου τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα