Ο Μιχάλης Καρχιμάκης νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Νέος Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης, μετά από πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο είπε τα εξής:

«Τον περασμένο Οκτώβριο, τη θέση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, την ανέλαβε ο Σωκράτης Ξυνίδης. Και την ανέλαβε, σε μια περίοδο πρωτοφανούς δυσκολίας για τη χώρα. Πολύ δύσκολη όμως ήταν και για το ΠΑΣΟΚ, αφού ήταν η περίοδος της μετάβασής μας στην Κυβέρνηση της χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται οργανωτικά για το Κίνημά μας. Θέλω λοιπόν να τον ευχαριστήσω ειλικρινά γιατί πέτυχε, η μετάβαση αυτή, όχι απλώς να γίνει ομαλά, αλλά γιατί μέσα σε μόλις λίγους μήνες, το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε και πάλι να εργάζεται καθημερινά, να παράγει πολιτική με δημιουργικότητα, στηρίζοντας στις δύσκολες στιγμές και τη χώρα, και την κρισιμότητα των αποφάσεών μας – που γνωρίζετε καλά. Σωκράτη, και πάλι σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ πολύ. Σου εύχομαι να έχεις την ίδια επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα, στη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για τη Μακεδονία και τη Θράκη..
Για τη θέση του Γραμματέα, προτείνω τον φίλο, σύντροφο και Βουλευτή μας, Μιχάλη Καρχιμάκη. Τον γνωρίζετε όλοι. Ο Μιχάλης, έχει δώσει σκληρές μάχες για το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο στις εύκολες, αλλά και στις δύσκολες ημέρες μας. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει το θετικό έργο του Σωκράτη. Είναι βγαλμένος μέσα από την κοινωνία, αγαπητός από όλους τους φίλους και τα μέλη του Κινήματός μας, όχι μόνο στο Λασίθι και την Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Γνωστός για την προσήλωσή του στην πολιτική μας, αλλά και για την αποτελεσματικότητα της δουλειάς του – αυτής της δουλειάς που κάθε φορά αναλαμβάνει. Αυτά είναι τα εχέγγυα ότι θα πετύχει και στα νέα, δύσκολα καθήκοντα του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματός μας. Μιχάλη, καλή επιτυχία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα