Ομολογία – ΣΟΚ του αναπληρωτή νομάρχη κ. Γ. Τσαμασλή για τα έργα μαϊμού

«Η κυνική και δημόσια ομολογία, από τον αναπληρωτή νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργο Τσαμασλή, πως η χρηματοδότηση έργων – “μαϊμού”, είναι μια συνηθισμένη πρακτική της νομαρχίας Θεσσαλονίκης για να πληρώνονται με δημόσιο χρήμα οι “στρατιές των κολλητών”, αποτελεί και ομολογία διάπραξης εγκλημάτων κακουργηματικής μορφής, σε βάρος των πολιτών» επεσήμανε ο κ. Μάρκος Μπόλαρης υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Μπόλαρης τόνισε ότι είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη της κάθαρσης στις υποθέσεις που χαρακτηρίζονται από το καθεστώς αδιαφάνειας κατά τις θητείες του κ. Ψωμιάδη ως νομάρχη Θεσσαλονίκης και κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους. Είναι επίσης επιτακτική η ανάγκη που επιβάλλει το σχηματισμό ενός μετώπου ηθικής απέναντι στη συσσωρευμένη ανηθικότητα που χαρακτηρίζει την πολιτεία και τη δράση του νομάρχη Θεσσαλονίκης.
Είναι αυτονόητο ότι, μετά τη συνομολόγηση της διάπραξης του διαρκούς αυτού κακουργήματος, έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης που θα κατανείμει ποινικές και άλλες ευθύνες. Αλλά έρχεται και η ώρα της ανατροπής. Η ώρα του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας, που με την ψήφο του θα καταδικάσει οριστικά το φαύλο καθεστώς και τους επικεφαλής του.

-Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 20:30, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα