Οι προεκλογικές επαφές του κ. Παράσχου

Τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Νίκος Παράσχου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψηφίους του συνδυασμού του «Κοινωνία των Πολιτών».Η επίσκεψη του κ. Παράσχου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους κυνηγούς οι οποίοι τον υποδέχτηκαν εγκάρδια.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος, ενώ από την πλευρά του ο κ. Παράσχου -αφού άκουσε τα προβλήματα και αιτήματα των κυνηγών- τόνισε: «Είναι γνωστό ότι ο Όμιλος αναπτύσει έντονη κοινωνική δραστηριότητα όπως η εθελοντική αιμοδοσία, ο καθαρισμός των ακτών και η πυροπροστασία. Εύλογη είναι λοιπόν η υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να σταθεί αρωγός στους κυνηγούς και ειδικότερα στο έντονο πρόβλημα της στέγασης του Ομίλου τους»
Σε σύσκεψη των υποψηφίων του συνδυασμού «Κοινωνία των Πολιτών» όλοι μετέφεραν τα ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνουν από τις επαφές τους με τους πολίτες, σε όλες της περιοχές του διευρυμένου πλέον δήμου Θερμαϊκού. Ο ίδιος ο κ. Παράσχου, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, τόνισε: «Κάθε μέρα που περνάει ο συνδυασμός μας, με το πρόγραμμα, τα πρόσωπα που τον απαρτίζουν και τις θέσεις του, κερδίζει την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων συνδημοτών μας. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι, εμείς είμαστε προσηλωμένοι στην κατάρτιση και παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου, που θα βγάλει το δήμο μας από το αδιέξοδο, θα ανακόψει την πτωτική πορεία που υπάρχει. Εμείς παράγουμε πολιτική, όχι παραπολιτική».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα