Οι διεργασίες στο δήμο Θερμαϊκού

Ο Κυριάκος Στεφανίδης θα είναι ο πρώτος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του νέου δήμου Θρεμαϊκού. Έτσι αποφάσισαν ομόφωνα οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Κρίνουμε ότι είναι μια καλή επιλογή γιατί ο κος Στεφανίδης και εμπειρία διαθέτει και είναι πράος και ενωτικός.
Εδώ να πούμε ότι πέρα από τον πρόεδρο έχουμε και τον αντιπρόεδρο που τη θέση εκ του νόμου την καταλαμβάνει σύμβουλος της μείζωνος αντιπολίτευσης και τη θέση του γραμματέα την παίρνει σύμβουλος της υπόλοιπης αντιπολίτευσης.

Επίσης σε σύσκεψη που είχε η ομάδα της πλειοψηφίας συζητήθηκαν και προτάσεις για τη σύσταση επιτροπών ποιότητας ζωής και οικονομικών.
Φυσικά, όλα αυτά θα επικυρωθούν την Κυριακή που συνέρχεται το νέο δημοτικό συμβούλιο για πρώτη φορά για το σκοπό αυτό.
Τη δύσκολη αντιδημαρχία των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών την αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Κούτουκας ως γνώστης του αντικειμένου. Οι πληροφορίες λένε ότι η Επανομή θα πάρει μία αντιδημαρχία και οι υπόλοιπες τρεις θα καλυφθούν από τον πρώην δήμο Θερμαϊκού.
Ωστόσο άρχισαν να ακούγονται φωνές γιατί το Δ.Δ. Επανομής θεωρείται «ριγμένο» σ’ αυτή την κατανομή και ζητούν κάτι παραπάνω και γι’ αυτό οι τέσσερις σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι αποφασισμένοι να ασκήσουν πιέσεις στον κ. Αλεξανδρή.

                                                                                                                                       E. Κύρκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα