Νέο αυτογκολ από Ψωμιάδη!

Αυτές οι εκλογές δεν τον… θέλουν τον Ψωμιάδη. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, μεταξύ άλλων, την υποψηφιότητα και του στρατηγού Αθανάσαρου, αντιδημάρχου δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Φαίνεται όμως ότι δεν είχε συνεννοηθεί μαζί του!. Διαβάστε την ανακοίνωση Αθανάσαρου που έστειλε προ ολίγου:

“Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με τίμησε με τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τομέα ευθύνης την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, θέση την οποία αποδέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Κατόπιν τούτου, ήμουν υποχρεωμένος να μη συνεχίσω τις συζητήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα, ούτε για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι και ο πρώτος αιρετός περιφερειάρχης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματός μας, Αντώνη Σαμαρά, για την εμπιστοσύνη που χρόνια τώρα δείχνει στο πρόσωπό μου και να δηλώσω τη στήριξή μου στους φίλους μου υποψηφίους Κώστα Γκιουλέκα και Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Με πολλή δουλειά, άριστη διάθεση και πολλή δύναμη θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ρεαλιστική ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.”Για την ιστορία, δείτε ποιους ανακοίνωσε σήμερα ο Π. Ψωμιάδης:

Αντιπεριφερειάρχες: Πιερίας Σ. Μαυρίδου, Ημαθίας Κ. Καραπαναγιωτίδης, Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης, Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδης, Σερρών Γ. Μωυσιάδης, Χαλκιδικής Γ. Γιώργος

ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Βασίλας Κωνσταντίνος του Δημητρίου: γεννημένος το 1959, έγγαμος με μία κόρη. Πτυχιούχος Γεωπόνος του Α.Π.Θ. Μέλος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Κάκκας Γεώργιος του Νικολάου. Γεννημένος το 1965. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 1998 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρναίας και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και το 2006 ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος στην Αρναία.

Καμπάνης Κωνσταντίνος του Χριστόδουλου. Γεννημένος το 1959, έγγαμος. Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χαλκιδικής.

Μήτσιου Δημήτριος του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1961, έγγαμος με τρία παιδιά. Δικηγόρος στο επάγγελμα με μεταπτυχιακό στο φορολογικό δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες. Τέσσερις φορές Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Χαλκιδικής και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χαλκιδικής.

Σαρόγλου Χαράλαμπος του Βασιλείου. γεννημένος το 1964, έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος παιδαγωγικής ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Αντιδήμαρχος Δήμου Μουδανίων.

Τζηρίτης Δημήτρης του Ιωάννη. Γεννημένος το 1944, έγγαμος με δύο παιδιά. Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού και Εργολάβος Δημοσίων Έργων. Αντινομάρχης Πρωτογενούς Τομέα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής.


ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Γεωργιάδης Ευστάθιος του Αναστασίου. Γεννημένος το 1962. Έγγαμος με μία κόρη. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης και στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Α.Π.Θ. Αντινομάρχης Νομού Ημαθίας με αρμοδιότητα στους τομείς Οικονομικών, Προγραμματισμού, Γεωργίας και Εγγείων Βελτιώσεων.

Γιανναβαρτζής Σταύρος του Χρήστου. Γεννημένος το 1964, έγγαμος με δύο παιδιά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια Bologna) και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Επιχειρηματίας- ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών και τις εισαγωγές στον κλάδο των οικοδομών. Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας και μέλος του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Ζεϊμπέκη Σοφία του Νικολάου. Γεννημένη το 1964. Έγγαμη με ένα παιδί. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Μάχιμη δικηγόρος, Πρόεδρος στο Ταμείο Πρόνοιας Δικηγόρων Βέροιας.

Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος του Ζαχαρία. Γεννημένος το 1961, έγγαμος με δύο παιδιά. Αυτοκινητιστής- ιδιοκτήτης συγκροτήματος ψυγείων- συσκευαστηρίων νωπών αγροτικών προϊόντων. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ανθεμίων.

Κανελλόπουλος Αναστάσιος του Αθανασίου. Γεννημένος το 1957, έγγαμος με μία κόρη. Πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Νάουσας.

Μπατσαρά Γεωργία του Νικολάου. Γεννημένη το 1955. Χήρα του Κωνσταντίνου Σιμωνίδη, πλοίαρχου του Εμπορικού Ναυτικού, έχει ένα γιο. Πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ. Νομαρχιακή Σύμβουλος του Νομού Ημαθίας και Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου.. Αντινομάρχης σε θέματα Παιδείας- Πολιτισμού- Τουρισμού. Υποψήφια Βουλευτής το 2009.

Σαρηγιαννίδης Ευστάθιος του Ιωάννη. Γεννημένος το 1976. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στον Τομέα Ποινικών και εγκληματολογικών επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Φράγκος Χρήστος του Γεωργίου. Γεννημένος το 1939, έγγαμος με δύο κόρες. Διδάκτωρ κτηνίατρος- ειδικός ζωοτέχνης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Γεωτεχνικός Επιθεωρητής της Αγροτικής Τράπεζας στην Κεντρικής Μακεδονία. Πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ημαθίας, πρώην Αντιπρόεδρος Εταιρείας Ανηλίκων.


ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Βεργίδης Ανδρέας του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1957. Έγγαμος με ένα παιδί. Αγρότης. Ασχολήθηκε επισταμένα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και με το αγροτο-συνδικαλιστικό κίνημα. Πρώην Κοινοτάρχης Κοινότητας Πλαγιάς, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χέρσου Κιλκίς.

Θωμαϊδης Παύλος του Λάζαρου. Γεννημένος το 1956. Έγγαμος με δυο παιδιά. Υποστράτηγος εν αποστρατεία. Απόφοιτος Σχολής Αξιωματικών ΕΛΑΣ, περιόδου 1980-1983,

Μακρή Γρηγοριάδου Αικατερίνη. Έγγαμη με δύο παιδιά. Απόφοιτος Ιδιωτικής Σχολής Τμήματος Οικονομικών. Είναι ιδιωτική υπάλληλος. Και εξελέγη Νομαρχιακή Σύμβουλος στο Νομό Κιλκίς.

Ταχτσίδης Νικόλαος του Χρήστου. Γεννημένος το 1967, έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Τέως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς, τέως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κιλκίς, υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς και υποψήφιος Βουλευτής Νομού Κιλκίς.

Φράγκος Γεώργιος του Νικολάου. Γεννημένος το 1952. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων- Τελωνειακός. Τέως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πολυκάστρου, Νομαρχιακός Σύμβουλος, Αντινομάρχης – Πρόεδρος Α’ Νομαρχιακής Επιτροπής.


ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ανδρίτσος Ιωάννης του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1964. Έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Εκπαιδευτικός- Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος δημοτικής Επιχείρησης, Υποψήφιος Δήμαρχος Μενηϊδος Νομού Πέλλας

Γαλαντάρης Δημήτριος του Νικολάου. Γεννημένος το 1977.Έγγαμος με δύο παιδιά. αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο αποκτώντας το πτυχίο του Ψυκτικού. Επιχειρηματίας- ιδιοκτήτης πολυχώρων αναψυχής. Υποψήφιος Βουλευτής.

Γρηγοριάδης Μηνάς του Παντελή. Γεννημένος το 1969. έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γιαννιτσών. Πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών.

Ζωγράφου- Τσαντάκη Μαρία του Γεωργίου. Γεννημένη το 1960, έγγαμη με δύο παιδιά. Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. – Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζεται ως Σχολική Σύμβουλος στην πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Πέλλας. Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Νομού Πέλλας και μέλος στην επιτροπή για τα Αγροτικά θέματα.

Καράμπελα Μαρία του Γεωργίου. Γεννημένη το 1977. Άγαμη. Πτυχιούχος της Νομικής. Ειδίκευση στο Εμπορικό Δίκαιο, στο εμπράγματο δίκαιο, στο Ενοχικό δίκαιο, στο οικογενειακό δίκαιο, στο κληρονομικό δίκαιο, στο συγκοινωνιακό δίκαιο και στο ποινικό δίκαιο, επίσης στα δικονομικά.

Μελισσανίδης Παύλος του Σάββα. Γεννημένος το 1959. Μαιευτήρας- γυναικολόγος. Έγγαμος με δύο παιδιά. Τέως Αντινομάρχης Υγείας, Νομαρχιακός Σύμβουλος της Νομαρχίας Πέλλας, με την αντιπολίτευση.

Μπίνος Δημήτριος του Γεωργίου. Γεννημένος το 1960. Έγγαμος με ένα παιδί. Καθηγητής – Γυμνασιάρχης στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας. Πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Γαρέφη.

Νουσηκύρου Αλκιβιάδης του Γεωργίου. Γεννημένος το 1958. Έγγαμος με δύο παιδιά. Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Με ειδικότητα Τηλεπικοινωνιακού Μηχανικού, Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Πτυχιούχος Γεωλόγος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Α.Π.Θ. Υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας, Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας, Αντινομάρχης, Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Πέλλας.

Ταπαζίδης Δημήτρης του Παντελή. Γεννημένος το 1958. Άγαμος. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικών στο Α.Π.Θ.- γεωλόγος- καθηγητής Λυκείου. Πρώην Αντινομάρχης Πέλλας, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας.


ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Βενετικίδης Ιωάννης του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1958. Έγγαμος με τρία παιδιά. Απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής ‘Προμηθέας’ – Ηλεκτρολόγος Τεχνικός. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Upsalla (Ουψάλα) του Οικονομικού Τμήματος. Κατά την παραμονή του στη Σουηδία εργάστηκε ως παρουσιαστής εκπομπών τηλεόρασης με πρόγραμμα για τους μετανάστες. Ασχολείται με Ακαδημίες Ποδοσφαίρου για ηλικίες από 6- 12 ετών.

Γεωργιάδης Θεόδωρος του Τιμοθέου. Γεννημένος το 1968. Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας. Εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Δήμαρχος Λευκώνα.

Δάγκου Αναστασία του Δημητρίου. Γεννημένη το 1978. Έγγαμη με ένα παιδί. Πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδίκευση στη ‘Βυζαντινή και Νεοελληνική’. Υποψήφια Βουλευτής.

Δουβίτσα Αγνή του Αστερίου. Γεννημένη το 1947. Έγγαμη με δύο παιδιά. Σπούδασε Λογιστικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντινομάρχης – πρόεδρος της Επιτροπής τεχνικών Υποδομών- Χωροταξίας- Περιβάλλοντος και συγκοινωνιών. Υποψήφια Βουλευτής.

Ηλιάδης Αβραάμ του Θωμά. Γεννημένος το 1960. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών- Ηλεκτρονικών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην INTRACOM TELECOM στο τμήμα άμεσης τεχνικής υποστήριξης πελατών στο Νομό Σερρών. Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Σερρών.

Ιακωβίδης Ιάκωβος του Σπυρίδωνα. Γενημμένος το 1962. Έγγαμος με ένα παιδί. Απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Πρώην κοινοτικός σύμβουλος στην Κοινότητα Κάτω Πορροίων. Δήμαρχος του Δήμου Κερκίνης.

Μασλαρινός Αθανάσιος του Δημητρίου. Γεννημένος το 1960. Έγγαμος με ένα παιδί. Πτυχιούχος της Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών. Εκφωνητής ειδήσεων σε κανάλια του Νομού Σερρών. Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Γλωσσών.

Μπασδάνης Αθανάσιος του Αλεξάνδρου. Γεννημένος το 1957. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Α.Π.Θ., Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών. Πρώην Αντινομάρχης Παιδείας – Νεολαίας και Πολιτισμού, Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Σερρών.

Πεχλιβανίδης Ιωάννης του Γεωργίου. Γεννημένος το 1966. Έγγαμος με ένα παιδί. Πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Καμερίνο της Ιταλίας- Έμπορος ετοίμων ενδυμάτων. Τέως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σερραίων.

Ρίζος Ισαάκ του Σωτηρίου. Γεννημένος το 1954. Έγγαμος πατέρας πέντε παιδιών. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Δήμαρχος Στρυμονικού Νομού Σερρών. Πρόεδρος της Επιχείρησης διαχείρισης Στερών Αποβλήτων Νομού Σερρών.

Σπυρόπουλος Παναγιώτης του Θεοδώρου. Γεννημένος το 1966. Έγγαμος με ένα παιδί. Πτυχιούχος Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι στέλεχος της Super League Ελλάδος από την ίδρυσή της έως και σήμερα. Αιρετό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

Σφελινιώτης Νικόλαος του Μενελάου. Γεννημένος το 1957. Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος της Σχολής Ευκλείδη, του Τμήματος Ηλεκτρονικών, αλλά ασχολήθηκε μόνο με τη γεωργία και την πτηνοτροφία. Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Σερρών και Αντιπρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής.


ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Αγοραστός Θεόδωρος του Νικολάου. Γεννημένος το 1972. Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων. Επιχειρηματίας. Σύμβουλος του Δημάρχου Ανατολικού Ολύμπου για τουριστικά θέματα.

Καζάς Παναγιώτης του Αθανασίου. Γεννημένος το 1956. Έγγαμος με δύο παιδιά. Εκτελωνιστής- ελεύθερος επαγγελματίας. Πρώτος δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αιγινίου, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αιγινίου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αιγινίου.

Μακρίδης Νικόλαος του Μιχαήλ. Γεννημένος το 1979. απόφοιτος Ιδιωτικής Σχολής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μέλος ΟΝΝΕΔ Κατερίνης, Αντιπρόεδρος Λέσχης Καταδρομών.

Μπασδάρας Παύλος του Χρήστου. Γεννημένος το 1954. Έγγαμος με τρία παιδιά. Πτυχιούχος Χημικός του Α.Π.Θ. Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίων – δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των κατασκευών και ιδιοκτήτης Ανώνυμης Εταιρίας με αντικείμενο βιβλιοπωλεία, εισαγωγές αυτοκινήτων και κατασκευές. Ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων χημείας.

Μπέης Δημήτριος του Ιωάννη. Γεννημένος το 1966. έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Επαγγελμάτων Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών – Τμήμα Επισκεπτών Δημόσιας Υγείας. Είναι κάτοχος master στην Κοινωνική Ψυχιατρική- Παιδοψυχιατρική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δίου.

Ναβροζίδου Μαρία του Αλεξάνδρου. Γεννημένη το 1959. Έγγαμη με δύο παιδιά . Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής – Υπάλληλος ΟΤΑ Δήμου Μεθώνης. Υπεύθυνη Πολιτισμού Δήμου Μεθώνης, Μέλος του Ερυθρού Σταυρού, πρώην Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Παπαϊωάννου Απόστολος (Λάκης) του Ιωάννη. Γεννημένος το 1956. Έγγαμος με ένα παιδί. Πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής της Ελλάδος. Συνεχίζει τη δραστηριότητα του στον αθλητισμό, ως προπονητής. Τεχνικός Διευθυντής Σχολών Ποδοσφαίρου Arsenal σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τζιμίτρης Δημήτριος του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1959 . Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος Μέσης Τεχνολογικής Σχολής Κατερίνης- Αγρότης. Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Πιερίας & Μέλος Ο.Δ.Α.Σ. (Ομοσπονδία δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Πιερίας).


ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αβραμίδης Γαβριήλ του Νικολάου. Γεννημένος το 1959. Έγγαμος με μία κόρη. Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΜΘ. Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος

Αδαμίδης Κωνσταντίνος του Αλεξάνδρου. Γεννημένος το 1947. Έγγαμος με δύο παιδιά. Ειδικός Παθολόγος. Νομαρχιακός Σύμβουλος. Πρόεδρος Μαύρης Θάλασσας.

Αηδονά- Αθανασιάδου Αθηνά (Νανά) του Ευσταθίου. Μητέρα δύο παιδιών. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Νομαρχιακή Σύμβουλος. Τέως Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Αντινομάρχης Υγείας. Επίτιμη Πρόεδρος του Ταμείου Πρόνοιας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, πρώην Υποψήφια Βουλευτής, μέλος του Δ.Σ. του ΑΧΕΠΑ.

Αθανάσαρος Θεόδωρος του Κωνσταντίνου. Στρατηγός εν αποστρατεία. Τελειόφοιτος Νομικής. Αντιδήμαρχος Δήμου Θεσσαλονίκης. Αντιδήμαρχος Δημοτικής Θεσσαλονίκης.

Αλεξιάδης Γρηγόρης του Ιωάννη. Γεννημένος το 1954. Έγγαμος με δύο παιδιά. Αγρότης. Πρόεδρος. Αντιπρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εγγείων Βελτιώσεων.

Ανατολίτης Βασίλειος του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1975. Έγγαμος με δύο παιδιά. Υπομηχανικός Κτηριακών Έργων. Επιχειρηματίας- Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Κατασκευαστικής Εταιρίας ‘ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ Α.Ε.’ Πρόεδρος Ποδοσφαιρικού Σωματείου Ελλήσποντος Ν. Μαδύτου. Αθλητής μπάσκετ ερασιτεχνικών ομάδων και αθλητής στίβου με πολλές διακρίσεις. Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σαρακατσάνων.

Αποστολίδης Θεοχάρης του Ιωάννη. Γεννημένος το 1941. Έγγαμος με δύο παιδιά. Καθηγητής Πανεπιστημίου των Ιατρικών Σχολών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στον Τομέα Ωτο-Ρινο- Λαρυγγολογίας. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Βάνης Δημήτριος του Χαράλαμπου. Γεννημένος το 1946. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Νομαρχιακός Σύμβουλος- Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Διεύθυνση Α’ και Β’ ΚΤΕΟ.

Βασιλειάδου Ευτέρπη (Έφη) του Δημητρίου. Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών. Πτυχιούχος του Τμήματος Νοσηλευτικής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με ψυχιατρική νοσηλευτική ειδικότητα. Νομαρχιακή Σύμβουλος- Αντινομάρχης Πρόνοιας.

Βεργίνης Ιωάννης του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1954. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής του Α.Π.Θ. Επιχειρηματίας. Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Γαλαζούδη Θέκλα του Αθανασίου. Έγγαμη με ένα παιδί. Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Master στο Marketing και την Επικοινωνία. Εργάστηκε σε ιδιωτικές εταιρίες και έχει δική της εταιρία που δραστηριοποιείται στις ολοκληρωμένες λύσει επικοινωνίας. Είναι εκλεγμένο μέλος στην ελεγκτική επιτροπή της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας.

Γκάρας Κωνσταντίνος του Χρυσόστομου. Γεννημένος το 1968. Άγαμος. Απόφοιτος του ICBS Business School Τμήμα Λογιστών Μηχανογράφων. – Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Γκοτζαμανίδου Μαρία του Θεοδώρου. Άγαμη. Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της ΟΝΝΕΔ. Επιστημονική συνεργάτιδα Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών ‘Αλεξάνδρα’. Τακτικό μέλος της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δαλακλή Αναστασία (Νατάσα) του Ελευθερίου. Μητέρα ενός παιδιού. Σπούδασε Βοηθός Ακτινολόγου. Το 2007 ίδρυσε το Σωματείο Μονογονεϊκών Οικογενειών Βορείου Ελλάδος στο οποίο είναι Πρόεδρος έως και σήμερα.

Ευθυμιάδης Δημήτριος του Στέφανου. Γεννημένος το 1957. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πρώην Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, και Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής. Νομαρχιακός Σύμβουλος, πρώην εντεταλμένος στη Διεύθυνση Εργασίας- Απασχόλησης και στη Διεύθυνσης Οργάνωσης και Πληροφορικής. Εντεταλμένος στη Διεύθυνση Εμπορίου.

Θάνος Αλέξανδρος του Αθανασίου. Γεννημένος το 1980. Άγαμος. Πτυχιούχος του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Κοινωνιολογία, Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος από το Kingston University με εξειδίκευση στη στρατηγική ανάπτυξη Εταιριών.

Ιγνατιάδης Θεόδωρος του Ευσταθίου. Γεννημένος το 1969. Έγγαμος με 3 παιδιά. Απόφοιτος Ιδιωτικής Σχολής Τμήματος Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως μεσίτης ασφαλειών, ιδιοκτήτης της I.B.S. IGNA ΕΠΕ. Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, Πρόεδρος του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου ΑΠΣ Δόξα Αγίου Παύλου.

Ιωαννίδης Αρτέμιος του Θεόφιλου. Γεννημένος το 1977. Άγαμος. Πτυχιούχος Οικονομικών και κάτοχος Master. Διατηρεί γραφείο οικονομικών μελετών. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Συν-εκδότης του Μηνιαίου Περιοδικού ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ. Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Προβολής της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης.

Καγιάς Γεώργιος του Χρήστου. Γεννημένος το 1983. Άγαμος. Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Β’ Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος του Δ.Σ. στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Κανάκας Βασίλειος του Ιωάννη. Γεννημένος το 1960. Έγγαμος με τρία παιδιά. Αγρότης με πετυχημένη Αγροτοσυνδικαλιστική δράση. Νομαρχιακός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιχείρησης Νομού Θεσσαλονίκης. Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Διεύθυνση Υδάτινων Πόρων και Εγγείων Βελτιώσεων. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Καπία- Σαμαρά Άννα του Δημητρίου. Έγγαμη μητέρα ενός παιδιού. Καθηγήτρια Γλώσσας και Λογοτεχνίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Τιράνων (αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ). Δίπλωμα Επάρκειας της Νέας Ελληνικής Γλώσσας από το Α.Π.Θ. Καθηγήτρια πιάνου στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος.

Καραπιστόλη Ειρήνη του Δημητρίου. Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Α.Π.Θ. , Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Α.Π.Θ. με θέμα ‘Πρωτόκολλα πρόσβασης μέσου MAC για Ασύρματα δίκτυα Αισθητήρων’. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

Κελεσίδου Χριστίνα του Θεοδώρου. Έγγαμη , μητέρα μιας κόρης. Επιχειρηματίας- ασχολείται με τα εικαστικά. Νομαρχιακή Σύμβουλος. Τέως Πρόεδρος της Μαύρης Θάλασσας. Εντεταλμένη Σύμβουλος στον Τομέα Νεολαίας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Υποψήφια Βουλευτής Νομού Θεσσαλονίκης.

Κούης Κωνσταντίνος (Ντίνο) του Ηλία. Γεννημένος το 1955. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πρώην Ποδοσφαιριστής της Ομάδας του ΑΡΗ και όχι μόνο. Νομαρχιακός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Διεύθυνση Αθλητισμού.

Κυριακίδου Σουλτάνα (Τάνια) του Νικολάου. Άγαμη. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. Έχει διδάξει σε πολλά εκπαιδευτήρια. Πρώην αθλήτρια της δισκοβολίας και τρεις φορές νικήτρια των Πανελλήνιων Αγώνων. Υπεύθυνη Ανάπτυξης Γυναικών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεοδονίας.

Κυριλλίδου Φαίη του Βασιλείου. Έγγαμη μητέρα μιας κόρης. Απόφοιτος Σχολής Αεροπορικών, Τουριστικών και Εμπορικών Σπουδών. Επιχειρηματίας. Υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μέλος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης. Ιδρυτικό Μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος.

Κώνστας Αναστάσιος του Σταμάτη. Γεννημένος το 1960. Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ιατρός- Γενικός Χειρούργος.

Μακραντωνάκη Στυλιανή- Ζωή του Νικολάου. Άγαμη. Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. και Τμήματος Δημοσιογραφίας. Νομαρχιακή Σύμβουλος. Εντεταλμένη Σύμβουλος στη Διεύθυνση Ανωνύμων Εταιριών & Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων.

Μαυρομάτης Αβραάμ του Δημητρίου. Γεννημένος το 1960. Έχει δύο παιδιά.. Πτυχιούχος Σχολής Ηλεκτρονικών. Επιχειρηματίας. Πρώην Υποψήφιος Βουλευτής, μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Μήτσιου Μαρία του Χρήστου. Άγαμη. Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. με ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή- Θεραπευτική Γυμναστική. Συνεργάζεται από το 2007 με το Εργαστήριο Αναπτυξιακής Ιατρικής και Ειδικής Αγωγής τα του Τμήματος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. Είναι ενεργό μέλος ως νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μπάμιατζης Αντώνιος του Δημητρίου. Γεννημένος το 1954. Έγγαμος με τρία παιδιά. Πτυχιούχος Αστυνομικής Ακαδημίας Σχολής Αξιωματικών Χωροφυλακής (Ανθυπομοιράρχων), Πτυχιούχος Σχολείου Ρατσισμού – Ξενοφοβίας Α.Π.Θ. Πτυχιούχος Σχολείου Δημοσίων Σχέσεων Αρχηγείου ΕΛΛΑΣ, τέως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Θεσσαλονίκης. Τέως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος.

Παγώνης Ιωάννης του Χρήστου. Γεννημένος το 1957. Έγγαμος με μία κόρη. Απόφοιτος Λυκείου- Επιχειρηματίας- Εργολάβος Οικοδομών. Πρόεδρος Κατασκευαστών Βορείου Ελλάδος.

Πάλλας Κωνσταντίνος του Γεωργίου. Γεννημένος το 1955. Έγγαμος με δύο παιδιά.. Πτυχιούχος Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Προϊστάμενος ΕΛΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης, στο Τομέα Πόρων και Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Παντελίδου Ναταλία του Βασιλείου. Άγαμη. Πτυχιούχος Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Τμήματος Αρχιτεκτονικής. Είναι συνεργάτης στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης. Επίσης ασχολείται και με ιδιωτικά έργα.

Παπαθανασίου Ελένη του Γεωργίου. Μητέρα μίας κόρης. Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Χειρούργος Οδοντίατρος. Γενική Γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Νομού Φλώρινας.

Παππάς Θεοφάνης του Αστερίου. Γεννημένος το 1977. Έγγαμος με 3 παιδιά. Απόφοιτος του ΤΕΙ Σερρών του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης – Οικονομίας. Δήμαρχος Δήμου Σοχού. Μέλος της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης

Πεΐτση Αγγελική (Άντζελα) του Γεωργίου. Μητέρα ενός παιδιού. Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΜΘ. Εργάστηκε σε πολλά έντυπα μέσα επίσης στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΙΝΚΑ Μακεδονίας και σήμερα είναι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Πορφυριάδου- Αγγελίδου Ανθή του Ιωάννη. Έγγαμη μητέρα ενός παιδιού. Διδάκτωρ Ιατρικής Α.Π.Θ., Επίκουρη Καθηγήτρια ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Νομαρχιακή Σύμβουλος. Αντινομάρχης Κτηνιατρικής, Αλιείας.

Ραμπότας Γεώργιος του Στέργιου. Γεννημένος το 1953. Έγγαμος με ένα παιδί. Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Πρώην Σύμβουλος Υπουργού Παιδείας. Τέως Σύμβουλος Υφυπουργού Αθλητισμού.

Σαχπάζη Ιφιγένεια του Ηλία. Έγγαμη. Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της ΝΟΕ του Α.Π.Θ. , Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μεταπτυχιακό με τίτλο Ειδίκευσης ‘Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων’ Δημόσια Υπάλληλος – Εφοριακός.

Στεφανίδης Στέφανος του Ιωάννη. Γεννημένος το 1956. Έγγαμος με τρία παιδιά. Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βασιλικών, Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Βασιλικών.

Τερζανίδης Χρήστος του Σταύρου. Γεννημένος το 1945. Έγγαμος με τρία παιδιά. Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Στέλεχος του ΠΑΟΚ. Βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας με 27 συμμετοχές. Τιμήθηκε δύο φορές από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου ως καλύτερος ποδοσφαιριστής. Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ όπου σήμερα συνεχίζει τη δραστηριότητά του ως απλό μέλος.

Τέτη- Χατζηθεοδωρίδου Βαρβάρα (Ρούλα) του Αναστασίου .Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών και δύο παιδιά με αναδοχή. Τελείωσε επιτυχώς τη Σχολή Εργοδηγών σε ΙΕΚ. Εργάστηκε στην Γραμματεία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος του Συλλόγου ‘Φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών Αγίου Στυλιανού’.

Τζάκη Ιωάννα του Ηλία. Μητέρα μιας κόρης. Οικονομολόγος – απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της ΝΟΕ του Α.Π.Θ. – Δημόσια Υπάλληλος. Νομαρχιακή Σύμβουλος- Αντινομάρχης Ανάπτυξης. Εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος. . Μέλος του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Τζόλλας Μιχάλης του Νικολάου. Γεννημένος το 1950. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος ΤΕΦΦΑ, ΣΕΛΜΕ και Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, Καθηγητής στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο και 13ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Νομαρχιακός Σύμβουλος, πρώην Αντινομάρχης Υγείας και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Τουλίκας Βασίλειος του Γεωργίου. Γεννημένος το 1962. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος Ανώτατης Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Μόνιμος καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Θεσσαλονίκης. Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος. Πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Προστασίας Τυφλών Βορείου Ελλάδος.

Τσαμασλής Γεώργιος του Ιωάννη. Γεννημένος το 1960. Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος Σχολής Εργοδηγών. Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Θεσσαλονίκης. Πρώην Αντινομάρχης Θεσσαλονίκης, εντεταλμένος Σύμβουλος στις Διευθύνσεις Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας, Κτηνιατρικής, Τοπογραφήσεων & Πολιτικής Γης

Τσαουσίδου – Λαζαρίδου Δέσποινα του Κωνσταντίνου. Έγγαμη, μητέρα δύο παιδιών. Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Α.Π.Θ. Επιχειρηματίας.

Τσιούλας Κωνσταντίνος του Πασχάλη. Γεννημένος το 1945. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος Οικονομικής Λογιστικής. Πρώην Εφοριακός και δημοσιογράφος. Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Θεσσαλονίκης.

Φύκα Ελένη του Ηρακλή. Έγγαμη με δύο παιδιά. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικών και Οικονομικών του Α.Π.Θ. – Εφοριακός και ελεγκτής. Νομαρχιακή Σύμβουλος και Πρόεδρος ΝΕΛΕ.

Φωτόπουλος Ευθύμιος του Θεόδωρου. Γεννημένος το 1959. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Αντινομάρχης Παιδείας Νομού Θεσσαλονίκης

Χαλαϊδοπούλου Παυλίνα Ιωάννα του Γεωργίου. Άγαμη. Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών- Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Μέτοχος της Κατασκευαστικής Εταιρίας ‘ΘΕΡΜΗ’, Διοικητική υπάλληλος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ψωμιάδης Διονύσιος του Χαράλαμπου. Γεννημένος το 1941. Έχει τρία παιδιά. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στις Η.Π.Α. και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αναπληρωτής Νομάρχης, Αντινομάρχης, πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Φροντιστηρίων ξένων Γλωσσών Βόρειας Ελλάδας. Σήμερα είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος της Διεύθυνσης Οικονομικών, Προγραμματισμού, Διοικητικού, Πολιτικών Δικαιωμάτων και Τεχνικών Υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα