Μυστήριο ή ολοφάνερο;

Γράφει στο 9ο Φύλλο της η προεκλογική «εφημερίδα» του κ. Μαυρομάτη.
«Πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος –ένας δημοσιογράφος ή οποιοσδήποτε άλλος- όταν επί 3,5 χρόνια καταγγέλλει, κατακεραυνώνει, καυτηριάζει ένα δήμαρχο και τελικά κατεβαίνει μαζί του στις εκλογές; Τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει; Και πόσο αθώο μπορεί να είναι αυτό που έχει μεσολαβήσει; Μέγα μυστήριο.

Και -κυρίως- πως αυτοί που έχουν μια τέτοια –το λιγότερο- αντιφατική συμπεριφορά μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους πολίτες, τους συνδημότες τους και να ζητήσουν την ψήφο τους; Ακόμη μεγαλύτερο μυστήριο…»
Για όλα τα ερωτήματα που ο ίδιος θέτει καλό θα ήταν να ρωτήσει:
– 1.την αντιδήμαρχο του κα. Παπαμιχαήλ, η οποία παραιτήθηκε από το αξίωμα της και ανεξαρτητοποιήθηκε πριν δύο χρόνια καταγγέλλοντας τον ίδιο και την παράταξη του και τώρα θέτει εκ νέου υποψηφιότητα μαζί του.
– 2. τον κ. Μισαλέμη Ιωσήφ, ο οποίος επί δέκα και πλέον χρόνια χαρακτήριζε τον κ. Μαυρομάτη και την διοίκησή του με χαρακτηρισμούς… γνωστούς στη Μηχανιώνα, και τώρα θέτει υποψηφιότητα μαζί του.
– 3. Τον κ. Μαντζανάρη Γιώργο, ο οποίος επί δώδεκα και πλέον χρόνια χαρακτήριζε τον κ. Μαυρομάτη και την διοίκησή του με χαρακτηρισμούς… γνωστούς στη Μηχανιώνα, και τώρα θέτει υποψηφιότητα μαζί του.
– 4. Την κα. Αικατερίνη Παναγιώτα πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με την παράταξή του, η οποία τα τελευταία πέντε και πλέον χρόνια χαρακτήριζε τον κ. Μαυρομάτη και την διοίκησή του με χαρακτηρισμούς… γνωστούς στη Μηχανιώνα, και τώρα θέτει υποψηφιότητα μαζί του.

Εγώ θέλω να ρωτήσω όλους τους παραπάνω, πώς μοίραζαν την «εφημεριδούλα» του κ. Μαυρομάτη χωρίς να απαντούν στα παραπάνω ερωτήματα που τους έθεσε ο ίδιος, ως επικεφαλής του συνδυασμού, στον οποίο συμμετέχουν;
Επίσης θέλω να ρωτήσω τον κ. Μαυρομάτη, μήπως με τα ερωτήματα αυτά στρέφεται εναντίον των παραπάνω υποψηφίων του, θέλοντας να τους εκθέσει στα μάτια των ψηφοφόρων της παράταξής του;

Είναι γνωστό άλλωστε αυτό που λέει ο λαός μας: «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως κανείς»

Γ.Κ., Μηχανιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα