“Μπροστά οι Νέοι” Ανεξάρτητη κίνηση Νέων Αν.Ακτής

Πήραμε δελτίο τύπου από μια ανεξάρτητη κίνηση νέων Αν.Ακτής, με τον τίτλο «Μπροστά οι Νέοι».
Πρόκειται για μια ανεξάρτητη κίνηση που έχει ως σκοπό την ενεργό συμμετοχή όλων των νέων μέσα από την συλλογική-ομαδική δράση σε θέματα που αφορούν την νεολαία, τόσο σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Μέλημα της κίνησης είναι να δοθεί μέσα από αυτή, η δυνατότητα να αποκτήσουν οι νέοι ένα «βήμα» συλλογικής έκφρασης σε θέματα που τους αφορούν, φέρνοντας τους σε επαφή μέσα από δραστηριότητες, δράσεις και έχοντας ως «όπλο» το διάλογο & την επικοινωνία.
Οι μέχρι τώρα δραστηριότητες:
Τα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Αν. Ακτής “Μπροστά οι Νέοι”, έδωσαν το παρών στις μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το 3ήμερο 19-21 Ιουνίου για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Μέρας Μουσικής που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών του art café bar Bahce Tsiflik (Στέλλα-Μάριος) & υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Θερμαϊκού.
Το Σάββατο 26/6/2010 τα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Αν. Ακτής “Μπροστά οι Νέοι” καταμέτρησαν την διέλευση κάτοικων και επισκεπτών στο πεζόδρομο της παραλία στην Περαία για να συγκρίνουν πόσα άτομα χρησιμοποιούν ποδήλατο σε σχέση με του πεζούς κατοίκους και επισκέπτες.
Τα αποτελέσματα που προέκυψαν είναι άκρως ενδιαφέροντα καθώς τις ώρες μη αιχμής το ποσοστό ποδηλάτων σε σχέση με του πεζούς επισκέπτες ήταν περίπου στο 20% ενώ τις απογευματινές-βραδινές ώρες αιχμής το ποσοστό έφτασε σχεδόν το 25%.
Η παρακάτω ενέργεια έγινε στα πλαίσια προετοιμασίας για την 2η ποδηλατοβόλτα που θα οργανωθεί το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου από την ομάδα «Ποδηλάτες Θερμαϊκού» σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων Αν. Ακτής “Μπροστά οι Νέοι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα