Με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις η συνάντηση Ψωμιάδη- Μπουτάρη

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, στο γραφείο του πρώτου, στο νέο δημαρχείο. «Με ευχαρίστηση συνάντησα το νέο Δήμαρχο.
Δύο έξυπνοι άνθρωποι, θα συνεργαστούμε να λύσουμε μεγάλα προβλήματα της πόλης και της περιφέρειας. Θα βαδίσουμε ενωμένοι, σε πνεύμα συναίνεσης» τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Π. Ψωμιάδης ρωτήθηκε αν έχει καλύτερη συνεργασία με τον νέο δήμαρχο απ’ ότι είχε με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και απάντησε «Καλή συνεργασία είχα με τον Βασίλη και πιστεύω ότι έκανε τεράστιο έργο. Και με τον Γιάννη θα συνεργαστώ πολύ καλά γιατί πιστεύω στις μεγάλες ικανότητές του και τις γενικότερες και τις επιχειρηματικές. Έχουμε χημεία. Το καταλάβαμε αυτό από τα λίγα που είπαμε».
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπουτάρης δεν παρέλειψε να επαναλάβει ότι με τον περιφερειάρχη τον χωρίζουν πολλές ιδεολογικές διαφορές, πρόσθεσε, όμως, ότι «κοινός παρονομαστής είναι ότι αγαπάμε πολύ την πόλη και την περιοχή μας. Συζητήσαμε διάφορα θέματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθούμε. Το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστιο. Δε λύνεται ούτε σήμερα, ούτε αύριο. Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».
Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Ψωμιάδης έδωσε και τα δώρα του στον κ. Μπουτάρη. Του έδωσε τρία βιβλία οικολογικού περιεχομένου, καθώς όπως είπε ο περιφερειάρχης, «είναι γνωστές οι οικολογικές ευαισθησίες του δημάρχου». Τα βιβλία ήταν τα «Όρεων Περιήγησις», «Εύθραυστη Γη» και «Ο καλός δήμαρχος». Ο κ. Μπουτάρης είπε ότι δεν ετοίμασε κάποιο δώρο, όμως επιφυλάχτηκε να στείλει, τι άλλο, κρασιά στον κ. Ψωμιάδη.
Γνωστός για τον αυθορμητισμό του, μετά το τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος είπε στους δημοσιογράφους «Άντε, δρόμο τώρα!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα