Μήνυμα Θεόδωρου Παπαδόπουλου

“Συνδημότισσες και συνδημότες,
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι από τις κρισιμότερες στη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής αυτοδιοίκησης.
Η θέσπιση του «Καλλικράτη» αλλάζει τη διοικητική δομή της Ελλάδας. Από την επιτυχή εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου και από την ολοκλήρωση των αλλαγών, που απαιτούνται, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η μελλοντική πορεία της χώρας.

Η μοίρα της ελληνικής αυτοδιοίκησης έχει αλλάξει. Η συγκρότηση του νέου Δήμου Θέρμης είναι πρόκληση και συνάμα ευκαιρία. Οι επερχόμενες αλλαγές και οι νέες αρμοδιότητες μας παρέχουν τα εργαλεία ώστε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία του δήμου, σε όλους τους οικισμούς και για όλους τους πολίτες.
Με αυτά τα δεδομένα συμμετέχουμε στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, όχι μόνον επειδή συμβάλλαμε δημιουργικά στη διαμόρφωση του νέου διοικητικού χάρτη, αλλά και επειδή έχουμε τη βούληση και προπαντός την ικανότητα να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις των καιρών.
Στο πλαίσιο αυτό προχωρήσαμε στην ίδρυση της νέας δημοτικής παράταξης «Δημοκρατική Ενότητα» μέσα από τη σύμπραξη των πλέον πρωτοπόρων και προοδευτικών δυνάμεων στους τρεις δήμους Θέρμης, Μίκρας και Βασιλικών.
Οι υποψήφιοι της παράταξης αλλά και τα εκατοντάδες μέλη και στελέχη της έχουν αποδείξει ότι θέλουν και κυρίως ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες και στις ανάγκες του τόπου και των πολιτών.
Ο νέος μεγάλος δήμος Θέρμης αποτελεί προνομιακό πεδίο για την υλοποίηση των οραμάτων μας. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ισχυρού δήμου με σύγχρονες υποδομές και δίκτυα, που αξιοποιεί τους ανθρώπους, πολλαπλασιάζει τις ευκαιρίες και μεγιστοποιεί τις αναπτυξιακές δυνατότητές του.
Υπηρετούμε την αυτοδιοίκηση, γνωρίζουμε τις λειτουργίες, τις δυνατότητες και τις ανάγκες της. Έχουμε επίγνωση της αποστολής μας, σαφές και συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα για το νέο δήμο μας. Διαθέτουμε τη βούληση και την ικανότητα να διεκδικήσουμε την υλοποίησή του μαζί με την κοινωνία.
Με πλαίσιο αναφοράς το δημοκρατικό προγραμματισμό, τη διαφάνεια, την εντιμότητα, τον έλεγχο, τη λογοδοσία και κυρίως τη λαϊκή συμμετοχή και τη συναπόφαση, καλούμε κάθε ενεργό πολίτη του νέου Δήμου να βαδίσει μαζί μας.
Στο πλαίσιο της νέας μεταρρύθμισης μπορούμε όλοι μαζί, πιο ισχυροί να διεκδικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την προοπτική και το μέλλον του τόπου μας”.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος
Υπ. Δήμαρχος νέου Δήμου Θέρμης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα