Κόβουν το νερό σε όποιον δεν τους ψηφίζει;

Αυτό που συμβαίνει στην Επανομή με τις διακοπές του νερού το τελευταίο διάστημα δεν περιγράφεται. Μπορεί ένας άνθρωπος να αντέξει με θερμοκρασίες πάνω από 30 βαθμούς και να μην έχει νερό για τρεις ή και τέσσερις ημέρες συνεχόμενα; Αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες να έρχεται το νερό για λίγο και μάλιστα μετά τα μεσάνυχτα;
Ασφαλώς πρόκειται για ένα μαρτύριο. Οι υπεύθυνοι φυσικά έχουν τις δικαιολογίες έτοιμες στο τσεπάκι και τις σερβίρουν κατά πως τους βολεύει.

Μάλιστα χρησιμοποιούν εκείνο το φοβερό: “Τι να κάνουμε έτσι είναι όταν γίνονται ΈΡΓΑ. Πρέπει να κάνουμε υπομονή”. Να τους απαντήσουμε ότι κι άλλοι κατασκεύασαν αποχετευτικό, αλλά δεν έκαναν έτσι.
Ας σημειωθεί ότι το αποχετευτικό δίκτυο κατασκευάζεται στην Επανομή εν έτει 2010 δηλαδή με καθυστέρηση αρκετών χρόνων, μιας και όλοι οι οικισμοί της περιοχής έχουν λύσει το πρόβλημα εδώ και χρόνια.
Μάλιστα σε (έντονο) διάλογο που είχαμε με το δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Παπαδόπουλο, ζητώντας κάποιες εξηγήσεις για το νερό, μας είπε πολλά απίστευτα πράγματα.
“Κάνετε αντιπολίτευση για να βγάλετε τον Κίρκο δήμαρχο!”.
“Εσύ δεν με ψήφισες ποτέ γιατί διαμαρτύρεσαι τώρα;” Δηλαδή κόβουν το νερό σε όποιον δεν τους ψηφίζει; Πάλι καλά… που δεν τον περνούν κι από φάλαγγα!
“Δεν έχω καμιά δουλειά εγώ, είμαι πρόεδρος στη δημοτική επιχείρηση. Άλλος είναι υπεύθυνος στη ΔΕΥΑ”.
Σωστά. Αυτός πληρώνεται μόνο για να κάνει τον πρόεδρο στη δημοτική επιχείρηση.
Κόψτε του ένα κονδύλι και από τη ΔΕΥΑ τον κ. Παπαδόπουλο για να μη χαλάει τζάμπα το σάλιο του. Μας είπε κι άλλα πολλά τέτοια “μαργαριτάρια”.
Δήμαρχε μάζεψέ τον.
Ελπίζουμε στο νέο Καλλλικράτειο Δήμο όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι να μην έχουν θέση, γιατί αλίμονό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα