Κυριαρχία του Θ. Παπαδόπουλου

Στο δήμο Θέρμης απ’ ο, τι φαίνεται και αυτή τη φορά, το ΠΑΣΟΚ έχει λυμένα τα χέρια του. Τη Δευτέρα δεν περιμένει καμία άλλη αίτηση υποψηφίου δημάρχου πέρα αυτής του Θ. Παπαδόπουλου. Έτσι επιβεβαιώνεται η κυριαρχία του δημάρχου Θέρμης στο νέο διευρυμένο δήμο.

Οι πληροφορίες λένε, ότι ο Παπαδόπουλος δέχεται πολλές πιέσεις για να συμπεριλάβει μέσα στο ψηφοδέλτιο καινούρια άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση.
Μέσα στις προθέσεις του είναι να επιχειρήσει ανανέωση σε πρόσωπα ώστε να παρουσιάσει μια καινούρια και φρέσκια πρόταση.
Παράλληλα, βλέπει και πρόσωπα που κινούνται εκτός χώρου ΠΑΣΟΚ ώστε το ψηφοδέλτιο να έχει και έναν υπερκομματικό χαρακτήρα.
Οι παλιοί του συνεργάτες –όχι ότι δεν κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα- τον έχουν εκχωρήσει εν λευκώ να πάρει όποια απόφαση και επιλογή κρίνει ο ίδιος σωστή.
Πάντως σε κάθε περίπτωση εντός των ημερών αφού πρώτα ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του.
Επίσης δύο άτομα ακόμα την τελευταία περίοδο είναι συχνοί συνομιλητές του Θ. Παπαδόπουλου. Πρόκειται για τους Θ. Γκουστίλη, δήμαρχο Μίκρας και τον πρώην δήμαρχο Βασιλικών Α. Τσολάκη. Απ’ ό ,τι φαίνεται θα έχουν σημαίνοντα ρόλο στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου.
Συμπέρασμα: Μένει να δούμε ποιος θα είναι αυτός ο τολμηρός που θα αντιπαρατεθεί στον δήμαρχο Θέρμης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα