Κρίσιμη απόφαση

Του Κούτουκα Κώστα
Πρ. Δημάρχου Μηχανιώνας
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος

Στις 7 Νοεμβρίου καλούμαστε όλοι να αναδείξουμε τη νέα δημοτική αρχή που θα οδηγήσει τον τόπο μπροστά τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σε αυτή την εκλογή θα επιλέξουμε το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα εγγυηθούν ότι θα εργαστούν για το δημόσιο συμφέρον του τόπου μας.
Η επιλογή είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη πράξη.
Είναι γνωστό το ρητό «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».
Για την αξιολόγηση των υποψηφίων, πιστεύω ότι το καλύτερο κριτήριο, είναι το παρελθόν.
Έχω ξαναγράψει ότι το παρελθόν του καθενός αποτελεί την εγγύηση για το μέλλον.
Στην κρίσιμη αυτή εκλογή, αν και ο Δήμος μας μεγάλωσε, λίγο ή πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Είναι πλέον εύκολο να διακρίνετε ποιοι εργάστηκαν ανιδιοτελώς, ποιοι σεβάστηκαν τα δικά σας δημόσια χρήματα, ποιοι έκαναν έργο στην πράξη και όχι στα φυλλάδιά τους. Μη σταθείτε στα μικρά καθημερινά προβλήματα, σταθείτε και αξιολογείστε τα μεγάλα, τα ουσιώδη. Μη δείτε το δένδρο και χάσετε το δάσος. Προσέξτε ιδιαίτερα και απορρίψτε αυτόν που υπόσχεται σε όλους τα πάντα. Οδηγός σας θα πρέπει να είναι το παρελθόν του . Μην «παραμυθιάζεστε» εσείς, οι δημότες του παλιού Δήμου Θερμαϊκού, από τις ψεύτικες υποσχέσεις που σας δίνει ένας υποψήφιος δήμαρχος για το Γενικό πολεοδομικό σας σχέδιο. Δείτε, ρωτήστε και μάθετε τι έκανε στο Δήμο που διοικεί. Επί οκτώ χρόνια υπόσχεται σε όλους οικόπεδα με μεγάλη δόμηση, καθόλου χρηματικές εισφορές, ενώ συστηματικά και με πρόθεση αδρανεί , δεν υλοποιεί το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και δεν προχωράει τίποτε, γνωρίζοντας ότι με την υλοποίησή του θα πάψει να υπόσχεται και θα αποκαλυφθεί το ψεύδος του. Ο δήμαρχος αυτός κάνει πράξη, το ανέκδοτο με το νεαρό δικηγόρο που περήφανος λέει στον πατέρα του ότι έλυσε μια υπόθεση που κρατούσε 25 χρόνια και αντί να εισπράξει τα συγχαρητήρια του πατέρα του, αυτός τον επιπλήττει λέγοντας του, ότι με αυτήν την υπόθεση αυτός παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, τα μεγάλωσε και τα σπούδασε, ενώ η πράξη του γιου του ήταν καταστροφική για τα συμφέροντα της οικογένειά τους, αφού έχασαν τον… «πελάτη» τους.
Αρνηθείτε με την ψήφο σας, λοιπόν, να γίνετε «πελάτες» του εν λόγω υποψηφίου Δημάρχου. Μην επιτρέψετε να σας χρησιμοποιήσει.
Προσέξτε λοιπόν, φίλοι και φίλες, ολόκληρου του νέου Δήμου, με την ψήφο σας να βοηθήσετε τις οικογένειές σας και τα παιδιά σας και όχι τις οικογένειες και τα παιδιά των διοικούντων.
Στις 7 Νοεμβρίου λοιπόν, πρέπει σοβαρά και υπεύθυνα να ξεχωρίσουμε τον ειλικρινή, τον τίμιο, τον αποτελεσματικό Δήμαρχο για να μπορούμε να ελπίζουμε ότι τα δημόσια χρήματα θα πιάνουν τόπο και θα μετατρέπονται σε έργο, δεν θα κατασπαταλούνται και δεν θα υπεξαιρούνται.

Κούτουκας Κώστας
Πρ. Δημάρχος Μηχανιώνας
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος
Τηλ 2392033421
Κιν.6937305233

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα