Κοπή πίτας Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η κοπή πίτας του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού.
Ο κόσμος για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΔΣ και γέμισε τα γραφεία του Ομίλου. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε μεγάλη μερίδα του πολιτικού…
κόσμου της περιοχής όπως και εθελοντικές ομάδες(ΕΠ.Ο.ΜΕΑ- ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.Ε.- ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ- Δ.ΜΙΚΡΑΣ- ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.) της Πολιτικής Προστασίας του Ν. Θες/νίκης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Γ. Γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Θες/νίκης Φώτης Γιακουστίδης και το μέλος του ΔΣ Δημήτρης Ταξιάρχης, οι οποίοι είναι και μέλη του ομίλου. Επίσης ο κ. Κοκολάκης Κων/νος Διευθυντής Περιφέρειας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας-Θράκης και η Δήμητρα Πλιάτσικα Διεύθυνση Π.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ακόμη αντιπροσώποι από τη Λέσχη Θέρμης-Τριαδίου και  του Ομίλου Κουφαλίων με τον Χ. Πατρώνα .
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με πολύ κουβέντα και καλή διάθεση. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο γνωστός Λαγοκυνηγός της περιοχής – παρά το νεαρό της ηλικίας του – Γιώργος Μουτσόπουλος, ο οποίος κέρδισε το φλουρί.
Επίσης έγινε λαχειοφόρος αγορά με δώρα 2 όπλαόπως και 200 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης εντελώς δωρεάν που λόγω της κρίσης εκτιμήθηκε δεόντως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα