Κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Θέρμης Θ. Παπαδόπουλου στο Τρίλοφο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη από τις τρεις κεντρικές του συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών τις 7ης Νοεμβρίου, στο Δήμο Μίκρας.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», κάλεσε τους πολίτες που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Τριλόφου, να στηρίξουν την υποψηφιότητά του και μαζί να προχωρήσουν «στη δημιουργία ενός Δήμου ισχυρού, ενός ανθρώπινου και οικολογικού Δήμου, με σύγχρονες υποδομές και δίκτυα που αξιοποιεί και προστατεύει τους ανθρώπους και ταυτόχρονα δημιουργεί ευκαιρίες και αξιοποιεί τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής, ενός Δήμου που θα λειτουργεί με επίκεντρο τον πολίτη και θα αποτελέσει πρότυπο για όλη τη χώρα».

«Έχουμε δημιουργήσει μία καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη, με έμπειρους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και νέα πρόσωπα. Δεν εξαρτόμαστε από κόμματα και είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους πολίτες, έχοντας ως μόνο αντίπαλό μας τα προβλήματα και τις νέες προκλήσεις που φέρνει ο “Καλλικράτης” για την αυτοδιοίκηση», επεσήμανε ο Θ. Παπαδόπουλος.
Ο Θ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις προοπτικές του νέου Δήμου τονίζοντας ότι «προτεραιότητά μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των οικισμών, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στον τομέα της σχολικής στέγης και την ανάπτυξη δομών και δράσεων για τη νέα γενιά». «Στο Δήμο Μίκρας έχουν υλοποιηθεί σημαντικές παρεμβάσεις στους τομείς του Πολεοδομικού Σχεδιασμού, της Σχολικής Στέγης, της Ύδρευσης, της Αποχέτευσης, της Κοινωνικής Πολιτικής, του εθελοντισμού, ενώ υπάρχουν ώριμες μελέτες και για νέα έργα και υποδομές, τα οποία θα δημοπρατήσουμε στο νέο Δήμο Θέρμης», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Θέρμης.
«Σας θέλουμε μαζί μας όλους για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του “Καλλικκράτη” προς όφελος του τόπου και των πολιτών», τόνισε ο επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας», προσθέτοντας ότι «ως ομάδα έχουμε ετοιμάσει ένα σχέδιο που αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής του νέου Δήμου και δημιουργεί ταυτότητα ανάπτυξης».
«Η αυτοδιοικητική μας πορεία, το έργο της παράταξής μας στο Δήμο Θέρμης, αποτελούν εχέγγυο για το μέλλον» επεσήμανε ο Θ. Παπαδόπουλος. Ο ίδιος σημείωσε ότι «δημιουργήσαμε μέσα από μία προσπάθεια 28 χρόνων, ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό Δήμο, ένα Δήμο που κινητοποίησε τις δυνάμεις της ανάπτυξης σε όλη την κοινωνία, που πέτυχε να συνθέσει δημιουργικά και να συνενώσει τους πολίτες σε ένα κοινό όραμα για τον τόπο. Βρισκόμαστε εδώ για να αναμετρηθούμε με τα προβλήματα και οι πολίτες περιμένουν από εμάς να οδηγήσουμε το νέο Δήμο Θέρμης σε τροχιά ανάπτυξης. Είμαστε εδώ για όλες τους πολίτες και η νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα είναι νίκη όλων των πολιτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα