Θέρμη: Νέο Δ.Σ. και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Το νέο προεδρείο του σώματος και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ανέδειξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης κατά την πρώτη συνεδρίαση του σώματος για τη νέα δημοτική περίοδο.

Πρόεδρος του Δ.Σ. για τη διετία 2011-2012 εκλέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Τσολάκης (από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ»), αντιπρόεδρος του Δ.Σ. η δημοτική σύμβουλος Βασιλική Γακούδη (από την δημοτική παράταξη «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ») και Γραμματέας του Δ.Σ. ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τιτέλης (από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ»), καθώς από την πλευρά των δημοτικών παρατάξεων της ελάσσονος μειοψηφίας («Λαϊκή Συσπείρωση Θέρμης» και «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ») δεν προτάθηκε υποψήφιος για το αξίωμα του Γραμματέα του Δ.Σ.

Οικονομική Επιτροπή
Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για τη διετία 2011-2012 εκλέχτηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Αναγνώστου Πασχάλης, Γκρόζος Παναγιώτης, Ηρακλής Βασίλειος, Τσιολάκης Αριστόβουλος και Φάμελλος Σωκράτης (από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ») και Βεζυρτζής Νικόλαος, Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος και Τσιλιάς Χρήστος (από την δημοτική παράταξη «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ»).
Αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εκλέχτηκαν οι: Στάθης Κωνσταντίνος, Καρκατζίνος Νικόλαος, Αποστόλου Στυλιανός (από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ») και Αντωνίου Αντώνιος και Παπαφιλίππου Νικόλαος (από την δημοτική παράταξη «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ»).

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν οι: Αποστόλου Στυλιανός, Καρκατζίνος Νικόλαος, Σαμαράς Νικηφόρος, Στάθης Κωνσταντίνος, Χίνη Δήμητρα και Χρυσοχόου Παύλος (από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ») και Καπουσούζη Μαριάνθη και Παπαφιλίππου Νικόλαος (από την δημοτική παράταξη «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ»).
Αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν οι: Τσιολάκης Αριστόβουλος, Φάμελλος Σωκράτης και Αναγνώστου Πασχάλης(από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ») και Τσιλιάς Χρήστος και Αντωνίου Αντώνιος (από την δημοτική παράταξη «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ»).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα