Επιλογή ενός ατόμου Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο δήμο Θερμαϊκού

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού αφού έλαβε υπόψη του το άρθρο 77 του Ν. 3852/2010, γνωστοποιεί προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού, κατά την συνεδρίασή του στις 22 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 20.00, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου..
(πρώην κοινοτικό κατάστημα Νέων Επιβατών) Λογοθέτου 1 – Νέοι Επιβάτες, με απόφασή του, που θα ληφθεί με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του, θα προβεί στην επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.
Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης θα επιλεγεί πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.
Υποψηφιότητες θα υποβληθούν με δήλωση που θα κατατεθεί στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής.
Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής. Επίσης, ως προς το αξίωμα του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν. 3852/2010.
Η θητεία του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης ακολουθεί την θητεία των Δημοτικών Αρχών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Υποστήριξης Αιρετών του Δήμου Θερμαϊκού, τηλ. 2392330019.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα