Επίσκεψη Πρωθυπουργού στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης»

Τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Α. Παπανδρέου, υποδέχτηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης.

«Η παρουσία του Πρωθυπουργού εδώ, δείχνει τη βαρύτητα που προσδίδει ο κ. Παπανδρέου στις εκλογές και το νέο θεσμό των αιρετών περιφερειών», δήλωσε ο Μάρκος Μπόλαρης, προσθέτοντας ότι «δείχνει επίσης την εμπιστοσύνη του στο δυναμικό, στους ανθρώπους της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στις δυνατότητες της περιοχής, η οποία με σωστό σχεδιασμό μπορεί να γίνει ατμομηχανή ανάπτυξης, δίνοντας ταυτόχρονα απάντηση στην κρίση».

Ο Πρωθυπουργός είχε μια συζήτηση περίπου 40 λεπτών με το Μάρκο Μπόλαρη και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», σχετικά με το κλίμα των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών. Τα μέλη του συνδυασμού μετέφεραν στον Πρωθυπουργό ότι υπάρχει ένα οριζόντιο κύμα μέσα στην κοινωνία, που διατρέχει κόμματα και παρατάξεις και η άποψη που μεταφέρεται είναι πως οι πολίτες αισθάνονται ντροπή για την κατάσταση στη νομαρχία Θεσσαλονίκης και αυτή τους την αίσθηση την εκφράζουν καθημερινά. Σημείωσαν ακόμα πως ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι του συνδυασμού εμμένουν στον αυτοδιοικητικό λόγο, ενώ επεσήμαναν ότι σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία με τις εξουσίες που δίνει ο «Καλλικράτης», μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τόπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα