Εκστρατεία καθαρισμού στην ακτή Θερμαϊκού

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανευρωπαϊκής Ημέρας του Περιβάλλοντος, ο Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού και η περιβαλλοντική οργάνωση «Ελλάδα Καθαρή» συνδιοργάνωσαν δράση καθαρισμού ακτής με την συμμετοχή των αθλητών και των παιδιών του Ομίλου καθώς και με τη συμμετοχή μαθητών του δημοτικού από τα σχολεία της Περαίας.

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση “ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ” είναι ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός φορέας με έδρα την Αθήνα και αποτελεί επίσημο μέλος του Mediterranean Action Plan του Πρoγράμματος Περιβάλλοντος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNEP/ΜΑΡ), με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού είναι ένα  αθλητικό μη κερδοσκοπικό σωματείο που  εδρεύει στην Περαία Θεσσαλονίκης και αποτελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Ο Ν.Ο.Α.Θ. επιδίδεται στη διάδοση και προώθηση των θαλάσσιων αθλημάτων στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού και παρουσιάζει πλούσια αθλητική δράση σε περιφερειακές, διασυλλογικές και πανελλήνιες αθλητικές διοργανώσεις.
Η εκστρατεία καθαρισμού στις 5 Ιουνίου, Ημέρα Περιβάλλοντος είχε μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν και προσέφεραν εθελοντική εργασία,  γέμισαν 50 σακούλες με απορρίμματα όλων των ειδών και κυρίως πέτυχαν το σκοπό που έχει κάθε εκστρατεία καθαρισμού, συγκέντρωση απορριμμάτων και ευαισθητοποίηση του κοινού. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα