Εκδήλωση διαβούλευσης προγράμματος της «Δημοκρατικής Ενότητας» στη Νέα Ραιδεστό

Στα έργα που υλοποιήθηκαν στον οικισμό της Νέας Ραιδεστού την τετραετία που διανύουμε αναφέρθηκε στην ομιλία του, στη διαδικασία διαβούλευσης των προγραμματικών θέσεων της παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου δήμου Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Σημειώνεται ότι οι προτάσεις και οι απόψεις που καταθέτουν οι πολίτες στις παρεμβάσεις τους θα αξιολογηθούν προκειμένου να διατυπωθεί το τελικό πρόγραμμα της παράταξης, το οποίο και θα τεθεί στην κρίση των πολιτών στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Ο κ. Παπαδόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη διαδικασία συγκρότησης της παράταξης, στη λειτουργία των επιτροπών του προγράμματος και στις αρχές της παράταξης.
Στις εργολαβίες που υλοποιήθηκαν περιλαμβάνονται η κατασκευή του 3ου Νηπιαγωγείου Ν. Ραιδεστού και η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του, η διάνοιξη δύο γεωτρήσεων για την ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης του οικισμού, το κλειστό γυμναστήριο, ένα πλαστικό γήπεδο 5×5 και τα αποδυτήρια στο παλιό γήπεδο, καθώς και τέσσερα πράσινα βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου για την εξυπηρέτηση των ομάδων και των αθλούμενων του δήμου.
Ολοκληρώθηκαν, επίσης, η πλατεία του οικισμού Φιλοθέη, ο κόμβος της πρόσβασης του οικισμού με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Πολυγύρου, οι κρασπεδώσεις και οι ασφαλτοστρώσεις πολλών οδών του οικισμού, ο πεζόδρομος- ποδηλατοδρόμος που συνδέει τον οικισμό Ν. Ραιδεστού με τον οικισμό Φιλοθέη, ενώ είναι σε εξέλιξη η κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου της Φιλοθέης.
Ανέφερε ακόμη ότι είναι έτοιμες: η μελέτη για το νέο παιδικό σταθμό του οικισμού της Νέας Ραιδεστού, η μελέτη για τη διαμόρφωση του ρέματος των Ταγαράδων, η κυκλοφοριακή μελέτη του οικισμού, η μελέτη για τη διαμόρφωση της πλατείας του οικισμού κ.α.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα διαβούλευσης περιλαμβάνει τις συγκεντρώσεις:
Νέο Ρύσιο Σάββατο 9/10 19:00 Κέντρο Πολιτισμού
Ταγαράδες Κυριακή 10/10 11:00 Κέντρο Πολιτισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα