Εκδήλωση για το πρόγραμμα «Πράσινη Επιχείρηση 2010»

Σε γραμμή εκκίνησης βρίσκεται η υποβολή προτάσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα «Πράσινη Επιχείρηση 2010» που παρουσιάστηκε χθες, σε ενημερωτική εκδήλωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ). Η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων ξεκινά στις 25 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 18 Ιουνίου.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των υφιστάμενων μεταποιητικών επιχειρήσεων καθώς και συγκεκριμένων επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά στη μεταποίηση για την ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής διάστασης στη λειτουργία της παραγωγικής τους διαδικασίας και την εν γένει παραγωγική αλυσίδα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος χρηματοδοτούνται έργα προϋπολογισμού από 30.000 έως 200.000 ευρώ. Το ποσοστό της δημόσιας χρηματοδότησης του προγράμματος για το νομό Θεσσαλονίκη διαμορφώνεται σε 35% ενώ για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός ΒΕΠΕ, ανέρχεται σε 40%.

Για τον οδηγό του Προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από: την ιστοσελίδα του ΒΕΘ www.veth.gov.gr καθώς και τα γραφεία του Επιμελητηρίου, Αριστοτέλους 27, τμήμα Βιοτεχνικών Θεμάτων, τηλ. 2310241383 & 2310-241668, τις ιστοσελίδες www.efepae.gr, www.antagonistikotita.gr, www.ypoian.gr και www.ggb.gr, και τις συνεργαζόμενες με τον ΕΦΕΠΑΕ Συνεταιριστικές Τράπεζες του νομού Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα