Εγκαίνια εκλογικού γραφείου στη Ν. Μηχανιώνα του συνδυασμού «Θερμαϊκός για όλους»

Την τρίτη συνεχόμενη εκδήλωση που αφορά στα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων του συνδυασμού ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Αλεξανδρής, αυτή τη φορά στη Νέα Μηχανιώνα.

Η εκδήλωση, η οποία έγινε το βράδυ του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου, στο εκλογικό γραφείο του συνδυασμού στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ανέδειξε τη δυναμική του συνδυασμού στην περιοχή του Δήμου Μηχανιώνας, καθώς πλήθος κόσμου παραβρέθηκε για να παρακολουθήσει την ομιλία του Γιάννη Αλεξανδρή και να έρθει σε επαφή με τους υποψηφίους της περιοχής.
Ο Γιάννης Αλεξανδρής στην ομιλία του κατηγόρησε ευθέως την υφιστάμενη διοίκηση για το υποτυπώδες έργο που πραγματοποίησε επί των ημερών της και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα παραδείγματα επ’ αυτού, κάνοντας σύγκριση με το έργο που πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο και τη διοίκησή του στο Δήμο Θερμαϊκού. Επιπλέον, δε δίστασε να κατηγορήσει ευθέως τη διοίκηση του Δήμου Μηχανιώνας για τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα που την βαρύνουν, τα οποία όπως τόνισε χαρακτηριστικά καλούνται να επωμιστούν όλοι οι πολίτες του νέου Δήμου Θερμαϊκού.
Αναφερόμενος στις ανάγκες και στις δυνατότητες της περιοχής, ο Γιάννης Αλεξανδρής τόνισε το ρόλο της Νέας Μηχανιώνας ως θρησκευτικού κέντρου της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας και ως αλιευτικού κέντρου της Ανατολικής Μεσογείου και παρουσίασε συγκεκριμένες παρεμβάσεις και έργα στα οποία σκοπεύει να προχωρήσει την επόμενη μέρα ως δήμαρχος του νέου Δήμου. Κλείνοντας ζήτησε τη στήριξη όλων των φορέων και των δημοτών της περιοχής ώστε να γίνει πραγματικότητα ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα